Sådan Reparation tagrender

tagrender er en af ​​dit hjem forsvar mod strukturelle skader både på facaden , samt til fundamentet. Hvis dine tagrender begynder at svigte så integriteten af ​​dit hjem struktur kan blive kompromitteret . Det er muligt at reparere dine tagrender ved dig selv , hvis du har det rigtige udstyr og den rigtige gør-det- selv knowhow
. Hvad du har brug
Stige Salg Tools
silikone eller lignende fugemasse
Instruktioner
1 < p> Find skade først ved at gøre både en visuel og praktisk prøve på tagrender . Undersøg tagrender for at se, om der er iøjnefaldende svage punkter , enten som følge af punktering skader eller fra vægten af ​​ophobet affald . Hæld vand i rendestenen så godt. Hvis vandet ikke fortsætte direkte til nedløbsrøret så er det ikke korrekt skrå længere.
2 < p> Sæt store huller i dit tag ved hjælp af tagdækning cement og metalplader . Du skal blot placere metallet direkte over skaden og bruge tagdækning cement til at sikre det på plads. Vær sikker på at give rigelig dækning for metal lukning samtidig holde cement glat at tillade fortsat vandgennemstrømning.
3 < p> Brug silikone caulk at sætte op mindre huller i tagrender . Stress frakturer er ideelle kandidater til silikone caulk reparationer.
4

Erstat ældre tagrender med nyere dem i tilfælde af, at de viser sig repareres. PVC tagrender har vundet popularitet på grund af deres holdbarhed , som har sømløse tagrender .
5 < p > Erstat bærelejers hvor de forekommer at være utilstrækkelige . Beslag , der undlader ikke vil støtte den blide skråning er nødvendig for at holde vandet bevæger sig i rendestenen . De vil også ende med at trække tagrender klar fra væggene , hvis de bliver for svage.

Hus Have © have.989214.com