Sådan Reparation Drain Tile

Da det skjuler under overfladen af ​​et hjem perimeter , er det nemt for husejere at overse betydningen af drain flise. Drain flise er en af ​​dit hjem vigtigste forsvar mod vandskader. Uden dræn flise , ville vand sive ind i strukturen af din kælder og derved oversvømme det , eller værre, forårsager skade direkte til selve strukturen . Det er derfor, det er afgørende at reparere drain flise , så snart du opdager vand i din kælder eller forskydninger i din sediment.
Ting du har brug
Drain flise
Gravel
Waterproofing
cement
Vand filtrerpapir
Instruktioner
Udskift beskadigede drain Tile
1 < p> grave den drain flise i det område, hvor skaden bliver synlige . Hvis der er skader eller sivevand i din kælder , så skader på drain flise skal være i nærheden af afløbet flise modsat væggen. Du kan kræve tungt udstyr til at grave den dræn flise afhængigt af hvor dybt det er, og hvor hårdt jorden er omkring dit fundament .
2 < p > Ryd gruslag , der dækker afløbet fliser og footer væk. Gem dette grus , da det let kan genbruges , når du fuldføre din drain flise reparation ( bare være sikker på at du har ekstra at erstatte nogen , der går tabt eller blandet op med sediment) .
3 < p > Fjern den beskadigede del af drain flise fra kanten af ​​sidefoden. Dette trin kan kræve, at du til at bryde segl i hver ende af røret for at fjerne den til reparation. Det er muligt at skære væk en del af røret et par inches fra en fælles , så det kan genbruges seamed senere .
4 < p> Udskift beskadigede drain flise med nye dræn flise. Det er meget vigtigt at sikre, at du har den rette størrelse drain flise forud for begyndelsen reparationer. Tag målinger af den eksisterende dræn flise , før du køber en udskiftning flise .
5 < p> Gendan afløbet flise med grus og sediment du tidligere fjernet. Det er også vigtigt at huske at erstatte det vand filtrering system i bunden af afløbet flise for at sikre sediment ikke sive ind i afløbet flise selv.

Hus Have © have.989214.com