Hvordan at rengøre op fra en Kloak Backup

Spildevand backup i hjemmet er en sundhedsfare. En backup kan ske, når septisk system flyder eller når der er en tilstopning i byens kloakledninger , knækkede rør eller et hvilket som helst af en række andre årsager. Når det sker , skal du tage skridt til at rense det op så hurtigt som muligt . Rå spildevand præsenterer en række problemer, herunder vigtigst sundhedsfarer . Disse farer omfatter vira, bakterier og parasitter. Ved rengøring , arbejde på ét område ad gangen, så det går efter planen .
Ting du har brug for Salg Gummihandsker
Face skjold
Våd /tør vakuum eller pumpe
Affaldssække < br > haveslange Salg Broom
fejebakke
2 spande
Desinfektionsmiddel renere
Rags
Mop
Bleach
skurebørste
Fan
Affugter < br > Anti -bakteriel sæbe
nailbrush
Instruktioner
1 < p > Kontakt elselskaber at slå tjenester såsom gas og el off . Dette er nødvendigt , når spildevand backup sker i kælderen, og apparater, såsom en gas ovn , eller stikkontakter påvirkes af sikkerhedskopien. Sæt på sikkerhedsudstyr såsom gummihandsker og en ansigtsskærm.
2

Fjern alt vand fra spildevand backup ved hjælp af en våd /tør vakuum . Hvis niveauet af vand er betydelig , skal du bruge en pumpe til at fjerne det. Sortere eventuelle ejendele i området i kategorier bestående af ting, du har brug for at skille sig af med og ting, som du kan rense . Du skal smide elementer såsom kosmetik, bøger , legetøj og tæpper. Placer i affaldssække og fjerne fra området. Ting, du kan rense omfatte beklædning , konserves , møbler og andre lignende emner.
3 < p> Spray ned området med frisk vand fra en haveslange , hvis slam fra kloak backup forbliver på vægge. Fjern vandet igen om nødvendigt ved hjælp af våd /tør vakuum eller pumpe . Rene faste stoffer fra gulvet ved hjælp af en kost og fejebakke . Fyld en spand med vand og en desinficerende rengøringsmiddel ifølge anvisning på etiketten . Fyld den anden spand med rent vand. Vask vægge ned med klude og rengøring løsning . Skyl vægge grundigt med frisk vand . Start i det fjerneste område fra døren og arbejde din vej tilbage .
4 < p> Rene gulve med en moppe , spand og desinficerende rengøringsmiddel . Skift vandet løbende i renseprocessen. Når du er færdig rengøring dræbe bakterier på alle vægge og gulve med en scrub børste dyppet i en opløsning af 1/2 kop blegemiddel til 1 gallon vand . Åbn alle vinduer i området spildevand backup. Dette vil hjælpe den plads til at tørre og luft ud . Opsæt en fan og affugter til at bistå med tørring .
5 < p> Tag et varmt brusebad efter oprydningen er færdig, og vaske alle dele af din krop grundigt med antibakteriel sæbe . Brug en nailbrush på fingrene for at sikre, at de er rene. Må ikke spise , ryge eller drikke, før du gør dette for at forhindre spredning af bakterier eller virus. Kontakt elselskaber efter rengøringen er færdig at inspicere apparater til at sikre, at de er sikre , før du gendanner gas og elektrisk strøm til huset.

Hus Have © have.989214.com