Sådan Fix en oversvømmet kælder
.

Beskæftiger sig med en oversvømmet kælder på grund af storme eller rørbrud er en skræmmende opgave , der indebærer at fjerne vandet, udtørring gulve , vægge og ejendele , og fastsættelse af vandskader
Ting du får brug for
Elektrisk pumpe
Spray flaske
Bleach
Industrial- size fan
Salg Instruktioner
1 < p> Fix kilden til oversvømmelser. Det er vigtigt at stoppe oversvømmelser så hurtigt som muligt for at minimere skaderne. Hvis oversvømmelser er forårsaget af en burst pipe , slukke for vandet på de vigtigste ventil . Hvis vandet skyldes miljømæssige oversvømmelse , skal du muligvis vente, indtil vandmasserne trækker sig tilbage.
2 < p> pumpe vandet fra kælderen . Det næste skridt er at få vandet i kælderen så hurtigt som muligt. Mange isenkræmmere leje vandpumper . Sørg for, at pumpens motor er kraftfuld nok til at håndtere mængden af vand i kælderen. Ret vandet væk fra huset , så det ikke kan sive tilbage ind i kælderen .
3 < p > Fjern alt fra kælderen. Alt bliver nødt til at blive taget fra kælderen og tørret ud , herunder bøger , legetøj og møbler. Alt legetøj skal tørres grundigt og vaskes derefter med et blegemiddel løsning for at slippe af eventuelle bakterier fra vandet.
4 < p> Træk op tæpper og kassér . Tæpper , især dem med underlag , ikke overlever oversvømmelser godt og kan harbor bakterier og svamp , mens tørring . Det er bedst at kassere alle kælder tæpper.
5 < p> Vask alle oversvømmede overflader med blegemiddel . Vægge og gulv i kælderen skal vaskes i en svag blegemiddel løsning til at ødelægge eventuelle bakterier, der levede i vandet. Skyl alle overflader med varmt vand efter vask .
6

Tænd ventilatoren og lad kælderen tørre ud. Store industrielle ventilatorer kan også lejes på hardware butikker . Sæt blæseren i døråbningen til kælderen og pege den udad , så den fugtige luft suges ud af kælderen. Det kan tage op til et par dage til at tørre kælderen. Når det er tørt , nye gulve kan lægges , og alt det, der var ikke permanent vand - beskadiget kan gå tilbage ind i kælderen .

Hus Have © have.989214.com