Sådan forhindrer Mold i et hjem efter en oversvømmelse

Hvis du har skader på dit hjem efter en oversvømmelse , skal du undgå mug og yderligere forurening . Bakterier trives på fugt, så en hurtig reaktion vil forhindre unødvendig ruin .
Hvad du har brug
N95 engangs respirator
Handsker
Goggles
Bucket
Bleach
TSP ( Trisoduim fosfat )
Rags Salg Mop
Vacuum
Plastic
Tape
Instruktioner
1 < p> Bær beskyttelse og sikkerhed gear. Brug en N95 engangs respirator , og beskyttelsesbriller for at beskytte dit ansigt. Bær langærmede skjorter og bukser , og sørg for ikke at røre nogen forurenede område uden handsker .
2 < p> Seal ventilationskanaler og kanaler i huset og slukke klimaanlægget. Brug slids belægninger eller forsegle luftkanaler med plastic og tape. Sluk for varmen og kølesystem.
3 < p> Udpeg et arbejdsområde og forsegle det område med plastfolie . Forsegl plast med tape og sørg for at lukke den, hver gang du indtaster eller forlade arbejdsområdet.
4 < p> Lav en støbeform løsning til at rense forurenede genstande. Kombiner en del blegemiddel med fire dele vand . Tilføj 3 ounce TSP ( trisoduim fosfat ) for hver gallon af vand og blegemiddel blanding.
5 < p > Fjern tæpper og tæppe. De fleste tæpper vil du ikke være i stand til at redde på grund af de fangne ​​kontaminering under tekstil- og rådnende træ eller gulvbrædder nedenunder. Du kan rense nogle tæpper med løsningen og lad det lufttørre , men vær opmærksom på farveægte tekstiler , at løsningen kan bløde .
6

Fjern forurenede genstande fra dit hjem og tørre ned vægge og gulve med opløsning . For emner, du kan redde , rense dem med løsning og vende tilbage til hjemmet. Disponere over de emner, som du ikke kan gendanne .
7 < p> Rens arbejdsområdet grundigt med opløsning og slippe af arbejde gear og forsyninger. Genbrug ikke klude eller andre rengøringsmidler og være sikker på at forsegle disse artikler i plast , før du fjerner dem fra hjemmet.

Hus Have © have.989214.com