Sådan Refinish Boat Træ Teak
Over tid, vil du båd træbearbejdning begynder at alder , og du bliver nødt til at vide, hvordan man omlakering båd træ teak for at omlakering båden træværk . De træ teak gulve i en båd er ligesom en normal træ gulv , når det kommer til lakering dem, men lakering trægulve på en båd skal gøres oftere derefter i et hjem , da vandet fra søen eller havet fremskynder opdeling af varnish.Things du har brug
Varnish /maling-/lakfjerner
Paint skraber /børste
Rags
Paint tyndere
Varnish
Malerpensel
fint sandpapir

Vis Flere Instruktioner
1

Tør snavs eller snavs på båden teak trægulve med en fugtig klud .
2

Brug pensel til at anvende en tykke lag lak /maling remover på båden teak trægulve . Lad det sidde i det angivne tidsrum på beholderen - . Normalt 30 minutter
3

Skrot trægulvet med maling skraber . Brug tråden strittede side af skraber til at fjerne alle de gamle lak. Påfør mere lakfjerner som behov på alle områder, på teak gulve, der har en tyk lag lak på det.
4

Fugt en klud med fortynder . Tør ned hele teak gulv at fjerne alle rester lakfjerner gunk . Lad teak pyntede til tørre i en time.
5

Paint et tyndt lag vandtæt lak over hele teak gulv overflade. Lad det tørre i flere timer eller som angivet på beholderen. Brug den fine sandkorn sandpapir for at fjerne eventuelle ru pletter eller løber fra det første lag lak. Tør støvet op med en fugtig klud .
6

Påfør et tyndt lag fernis over hele teak træ overflade. Lad det tørre i 6 timer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com