Vand Leak Oprydning
Vand kan skade et hjem gennem vind, storme , oversvømmelser, VVS reparationer eller forkert sortering . Uanset grunden, skal vandskade straks afbødes for at undgå yderligere skade på hjemmet eller sygdom til din familie. Vurdere problemet , og komme op med en oprydning plan , før du begynder arbejdet. Reparere problemet

Tjek taget og loftet for tegn på lækage. Vidste is dæmninger skubbe rendestenen væk fra taget ? Er vandlækage kommer fra omkring ventilationskanaler , rør eller skorsten ? Undersøg lofterne på hver etage for vand pletter . Se på alle de områder, der har VVS , herunder badeværelser, køkken, vandvarmer og vaskemaskine. Er der tegn på en lækage med VVS ? Efterse gulv og vægge i kælderen efter tegn på vand , der kommer ind gennem fundamentet. Reparer eventuelle problemer for at holde vandskader fra at fortsætte .

Utætheder Fanget Right Away

De første to dage efter en vandlækage er kritisk. Nogle elementer kan tørres og renses, før skimmel eller svampevækst kan vokse . I almindelighed , gips , loftsplader , papirer, laminat møbler og partikel - plademøbler bliver nødt til at blive kasseret , inden 48-timers tidsramme. De dele af den våde drywall skal fjernes , plus yderligere 12 inches over den våde del. Papir kan kopieres inden den kasseres . Kun i den mest mindre af vand lækager eller damp utætheder kan loftplader , laminat træ og partikel -board poster tørres , renses og repareres.
Carpet

Gulvtæppe mættet med spildevand skal kasseres straks . Glem ikke gulvtæppet , der kører under frysere. Tæppe, der er mættet med vand, måske kunne reddes . Fjern kabinetter og møbler fra rummet. Brug en våd /tør vakuum for at fjerne så meget af vandet fra tæppet som muligt. Shampoo gulvtæppet. Foretag en blegemiddel og vandopløsning , der er en del blegemiddel til 10 dele vand. Test løsningen på et ikke synligt område først . En anden mulighed er et biocid til at dræbe bakterier . Det vil ikke dræbe svamp. Hvis dette ikke er en mulighed på grund af de kemiske, kan du leje en kommerciel damp rengøring til at rense tæppet. Udskift ikke møbler og kabinetter , indtil tæppet er helt tørt. Fans og affugtere kan fremskynde tørringen .
El, Elektronik og HVAC

Hårde overflader kan rengøres med et mildt rengøringsmiddel efterfulgt af en skylning af blegemiddel - og vand opløsning anvendes til tæpper. Skyl ikke blegemiddel . Det har brug for at bo der for at dræbe bakterier og svampe. På metaloverflader , bare bruge vaskemiddel fordi blegemiddel tærer metal. Brug ikke blegemiddel i et uventileret område på grund af røgen det udsender . Hvis det elektriske system var mættet , skal du slukke for strømmen til de beskadigede områder . En elektriker har brug for at inspicere alle ledninger , lamper og forretninger . Enhver genstand med en elektrisk motor og eventuelle elektronik skal sendes til et værksted for at blive åbnet , tørres og testet for skader. Hvis HVAC-systemet var en del af vandskade , skal du ikke køre systemet , indtil det kan være fagligt renses.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com