Hvordan kan jeg bruge en laser for at bestemme Floor Problemer
? Uensartede etage kan være tegn på andre problemer. Det er ikke svært at lokalisere, hvor der er gulv problemer uanset hvor subtil. Hvis du bruger en laser -niveau , kan du få forskelle på op 1/64 af en tomme . Det kræver kun brug af et målebånd , leje af en laser -niveau og en pencil.Things du har brug
Laser niveau
Målebånd
Blyant
Tape
Show flere Instruktioner
1

Mål rummet . Find det centrale punkt, og markere det med et X ved hjælp af tape. Fra denne plet mærke hver kvadrant i fire kvadrater , find centrene og markere med et X. Dette vil tillade dig at se ændringer i gulvet i hele rummet .
2

Placer laseren niveauet i midten af rummet. Niveau det . Dette gøres ved at sætte niveauet boble i midten af ​​linier . Dette gøres ved at justere benene. Skyd laseren på hver væg og markere , at stedet med blyanten . Dette giver dig et defineret sted .
3

Flyt niveau til hver enkelt af de andre Xs og niveau det. Skyd laseren på væggen . Markere, at stedet. Sørg for, at dette sker ved 90 - graders vinkler . Du ønsker ikke at gå ind på de andre varemærker .
4

Mål hver blyant mærke . Dette vil tillade dig at se, hvor hver sektion af gulvet hviler. Det fortæller dig også, hvis du har løse problemer. Hvis du har områder, der er mere end en tomme over eller under et andet område , skal du kontakte en entreprenør , fordi der kan være et problem med din foundation.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com