Sådan Hold Mold fra udviklingslandene i en kælder efter en oversvømmelse
oversvømmelse kan være ødelæggende for husejere , der forårsager massive mængder af skader, mens vandmasserne er til stede. Men det virkelige arbejde begynder , når vandet har trukket sig tilbage , især i kælderen i dit hjem. Fugt i kælderen vil hurtigt vokse mug , hvis det ikke er tørret og behandlet med det samme . Mold er et allergen , der kan forårsage astmaanfald og nysen hvis ikke taget sig af straks . Rengøring af kælderen hurtigt vil reducere skader på vægge og gulv . Ting du skal
Flashlight
Tæppe desinfektionsmiddel
Borax
Dish - vaskemiddel
Kloreret blegemiddel
Mops
Vand
Fan
Affugter
< br > Vis Flere Instruktioner

1

Ring til din lokale nytte leverandør for at få elektricitet til kælderen slukke, hvis maksimalafbryderen er i den oversvømmede kælder. Check situationen i kælderen med en lommelygte og ikke slå nogen kampe indtil gasforsyningen er kontrolleret af din nytte udbyder.
2

Smid eventuelle absorberende materialer, såsom stof , da oversvømmelser kan være forurenet med spildevand .
3

Fjern eventuelle mættede tæpper og skyl dem med et tæppe desinfektionsmiddel. Lad tæpper til tørre udendørs .
4

Fjern vandet fra kælderen ved hjælp af spande eller en pumpe. Kassér vandet i henhold til de lokale retningslinjer miljøbeskyttelse bureau.
5

tørre op ethvert puljet vand med en engangs moppe , når kælderen er tømt.
6

Bland 5 til 10 procent Borax og parabol - vask væske. Blandingen fortyndes med vand. Skrub alle træoverflader med blandingen at desinficere dem. Dyp en moppe i løsningen og krat ned overfladerne. Skyl moppe i en spand fyldt med rent, varmt vand .
7.

Bland 1 kop chlorerede blegemiddel i 1 liter vand . Skrub ned alle andre overflader med denne blanding og skyl moppe som før.
8

Åbne vinduer til støtte i tørring. Placer en fan foran vinduet for at øge omsætning .
9.

Opsæt en affugter ifølge enhedens vejledning for at fjerne fugt fra luften .

Hus Have © have.989214.com