Hvordan at slippe af Basement Mold & Meldug
Mold er en svamp, der trives i høj fugtighed . Meldug er tidlige stadier af mug , i henhold til Federal Emergency Management Agency . Kolonier af mug ske så hurtigt som 48 timer efter, at miljøet bliver vådt . Mold kan give sundhedsmæssige problemer for mennesker, der udsættes det , og de sporer, lille frø som partikler , det giver off . Rydning af kælder af skimmel og meldug er afgørende for sikkerheden for beboerne i hjemmet. Hvad du har brug
Svampe
Shop Vac
Vaskemiddel
Bleach
Handsker
Øjenbeskyttelse affugter
Respirator
Fans eller Vis flere instruktioner
1

Fjern vandet fra kælderen og fjerne kilden . Brug svampe til at absorbere og vride små mængder vand . Brug en butik vac for at fjerne større mængder . Ventilere kælderen for at fjerne fugt . Hvis kilden af fugtigheden var en brudt pipe reparere den. Oversvømmelser situationer kan være mere vanskelig at fjerne og kan have til at køre sit løb før vandet kilden er elimineret.
2

Fjern og kassér eventuelle fugt absorberende elementer, der er vådt. Dette omfatter tæppe , tæpper , møbler og absorberende byggematerialer såsom gipsvæg eller loft flise.
3

Vask alle ikke- porøse overflader , massivt træ , beton, metal eller plast med rengøringsmiddel og vand blandes . Brug en stiv børste til at vaske materialer. Fjern eventuelle vand, der bruges under vaskeprocessen med en butik vac for at fjerne fugt i kælderen.
4

Desinficer de samme ikke-porøse overflader med en blanding af 10 procent blegemiddel og vand. Lad blegemiddel blanding at desinficere overfladen i ca 10 minutter, før skylning med rent vand. Brug en butik vac at fjerne vandet fra kælderen .
5.

Overvåg rensede område for omkring 48 timer for tegn på skimmelsvamp. Hold fugtighed i området nede ved hjælp af ventilatorer eller en affugter .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com