Sådan Fix Wet Krydsfiner Skabe
Udtørring våde krydsfiner kabinetter er nødvendigt for at opretholde deres form og attraktivt udseende . Denne type af træ er tynde finerer forbundet til dannelse af en holdbar, slagfast plade af træ. Krydsfiner er nyttig i bygge-og dekorative og funktionelle møbler til boliger , såsom skabe, reoler og borde . Beskæftiger sig med vådt krydsfiner er en tidskrævende projekt , men det er det værd at gemme kabinet . Ting du skal
Skruetrækker
Haveslange
bløde håndklæder hoteltilbud Fans
Vådservietter
Mineralsk terpentin
Carpenters eller trælim
Clamps
Bucket < br > Ikke- skummende salmiakspiritus
Cream træ restaurator med lanolin myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern krydsfiner kabinetter med en skruetrækker , hvis de blev nedsænket i en oversvømmelse. Skyl eventuelle rester eller mudder med en haveslange og tørre dem med bløde håndklæder.
2

Placer rene kabinetter i et godt ventileret lagerbygning , garage eller andet område, hvor de kan tørre ud af direkte sollys eller hvor som helst i nærheden af ​​direkte varme. Dette er vigtigt, da direkte sol eller varme kan forårsage vridning .
3

Lad skabene i området til at tørre i flere uger eller endda et par måneder. Åbne og lukke døre og skuffer jævne mellemrum for at sikre, at de fortsætter med at fungere korrekt.
4

Tør meldug , der vokser på skabene med en klud fugtet med mineralsk terpentin . Efterse toppe og bunde af krydsfiner kabinetter til meldug så godt. Det kan være nødvendigt at gøre dette et par gange i løbet af tørretiden .
5

Reparation løs finer ved at lime den på plads igen med tømrerens eller trælim og fastspænding det sammen for at sikre det . Hvis kabinettet har betydelig skade, som du ikke kan reparere på denne måde , skal du kontakte en professionel til at gendanne den , hvis den har affektionsværdi .
6

Fjern overskyet film eller hvide områder forårsaget af vandskader ved at dyppe en klud i en spand med lige dele ikke- skummende salmiakspiritus og vand. Vrid kluden og tør eventuelle overskyet eller hvide områder .
7.

Gendan glans og glans på krydsfiner kabinetter ved at anvende en træ konservator . Vælg en, der indeholder lanolin og er i en creme formel. Følg anvisningerne på etiketten .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com