Sådan får Oxidation Off lakeret aluminium
Malede aluminiumsoverflader kan oxidere , især hvis fugt formår at sive ind mellem maling og aluminium . Fjernelse af oxidation er næsten umuligt uden også at fjerne malingen omkring det. Den bedste måde at fjerne oxidation fra malet aluminium er at fratage maling, polere metal, så genfremstille aluminium. Denne metode vil genoprette integriteten af ​​aluminium og malingen. Arbejde i et godt ventileret område, og undgå at indånde kemiske fumes.Things du har brug
Chemical lakfjerner
ovnrens
Gummihandsker
Ståluld
polerskive hoteltilbud polering klude
polermiddel
Paint myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Hæld kemisk malingfjerner anbefalet til brug på aluminium på en klud. Brug klud til at sprede stripper på overfladen af metallet. Lad stripper til at sidde i ca 10 minutter , og derefter tørre væk malingen. Skyl aluminium med vand og tør med et håndklæde.
2

Spray aluminium med ovnrens . Lad renere at sidde i ca 10 minutter. Sæt på gummihandsker. Gnid renere ind i metallet med ståluld . Skyl metal med rent vand og tør med et håndklæde.
3

Gnid nogle ru - grus polermiddel på en polering klud. Fastgør klud til en polerskive . Polere overfladen af ​​metallet i cirka 30 sekunder per sektion . Skyl metal med vand og tør med et håndklæde.
4

genfremstille overfladen af ​​metallet ved hjælp af spraymaling eller anden maling beregnet til brug på aluminium.


Hus Have © have.989214.com