Hvordan man kan danne en stående Metal Roll Seam
Standing metalvalse søm tagdækning er en af ​​de mest holdbare og billige tagdækning muligheder. På en brøkdel af prisen for traditionelle rullesten eller tegltage , metal søm tagdækning modstår vejrlig, denting og rust. En metal søm tag installeres af sikringsanlæg enkelt ark folie i et gitter mønster , der danner en stram gitter , som er meget modstandsdygtig over for regn og wind.Things du har brug
tagdækning negle
tagdækker hammer

Vis Flere Instruktioner
1

Juster det første metal søm rullesten i nederste venstre hjørne af taget.
2

Fastgør rullesten på plads ved sømning tagdækning negle gennem metalfligene på hvert hjørne af rullesten ved hjælp af en tagdækker hammer .
3

Skub anden rullesten på plads over den første . Tryk på læben i bunden af ​​den anden rullesten under læben på toppen af ​​den første rullesten .
4

Fastgør anden rullesten på plads.
5.

Installer tredje rullesten til højre for hjørne rullesten . Tryk på læben i venstre side af den tredje rullesten under læben på højre side af hjørnet rullesten . Fastgør rullesten på plads med tagdækning negle .
6

Installér yderligere helvedesild , der arbejder op og til højre , indtil taget er dækket. Følg mønster fastsat af de første tre, skyde hver ny rullesten under læben skabt af rullesten til venstre og nedenfor.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com