Reparation af en Ripped RV Markise
RV markiser tendens til at være lavet af stærke materialer , der kan vare år uden den mindste smule skade. Lejlighedsvis selv, kan en rip udvikle, forårsaget af enten en storm eller en smule faldende vragrester . Når dette sker, er det nødvendigt øjeblikkelig reparation for at forhindre rip spredes, ødelægger forteltet og fører til behovet for en kostbar udskiftning . Heldigvis reparation små flænger på 3 meter eller mindre er en simpel proces. Desværre river i en større størrelse kræver normalt udskiftning af hele forteltet som på grund af svaghed forårsaget af rip , vil reparation ikke holde de to stykker sikkert i længere time.Things du har brug
RV fortelt renere
Skrubbebørste
RV fortelt reparation tape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tag RV fortelt fra RV. Forskellige RV modeller vil besidde forskellige afbryde teknikker. Kontakt din RV instruktionsbogen for den teknik der kræves for at fjerne forteltet fra din bil. Sæt forteltet på en flad overflade med rip centreret for nem adgang.
2

Spray RV fortelt renere over rippet område og lad det sidde i en time til at trænge snavs til stede på materialet. Skrub forteltet materialet grundigt med en neglebørste. Brug en frem og tilbage bevægelse med skurebørste , der løber langs retningen af ​​rip at undgå at udvide den i processen med rengøring. Skyl teltet med rent vand , og vend derefter materiale over og gentag rensningen for den anden side . Lad forteltet tørre helt, før du fortsætter med reparationer.
3

Placer de to kanter på rip sammen . Placer RV fortelt reparation tape over rip , tage sig at følge rip nøje og efterlader ingen huller mellem siderne. Kør dine hænder over tapen fra midten og udad for at skubbe nogen luft placeret under tapen fra under båndets overflade .
4

Vend Solsejl over og tape den anden side af forteltet bruger det samme program proces som den første.
5.

Udskift forteltet på RV til normal brug .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com