Sådan installeres vinylbeklædning Over Eksisterende Vinylbeklædning Og er det en god eller dårlig beslutning
Sådan installeres vinylbeklædning Over Eksisterende Vinylbeklædning Og er det en god eller dårlig beslutning
? Vinylbeklædning er omkostningseffektiv , og du kan installere det lige over nogle typer af eksisterende sidespor. Selvom dette er en gavnlig løsning til hjem med slidte træ, fiberplader eller andre faste typer af sidespor , er det ikke en god idé at installere ny vinyl i eksisterende vinyl sidespor . Det er doable, men du bliver nødt til at fjerne hjørner, trim og det nederste stykke af sidespor og mellemlæg disse områder. Det færdige arbejde vil ikke være så godt , som hvis du havde fjernet de eksisterende vinyl first.Things du har brug
Vinylbeklædning værktøjet
Nail bar
1/2-inch-by-3-inch behandlet tømmer
1/2-inch træ klamper
kridtstreg
Stud Finder
Vinyl J- skimmel
Vinyl hjørner
Starter strimmel
Vinylbeklædning
Målebånd < br > 2 tagdækning negle , 1/2-inch
Aviation klip
Chop sav ( valgfrit)
Vis Flere Instruktioner
1

Fjern det gamle J- skimmel, vinyl hjørner, nysgerrige dem ud med et søm bar . Træk søm , der forbliver i boksning nedenunder.
2

Træk den nederste stribe af vinyl sidespor sammen med starteren strimmel under den. For at fjerne det nederste stykke af sidespor , skal du bruge en vinyl sidespor værktøj til fjernelse , også kaldet en zip -værktøj. Kile værktøjet mellem det nederste stykke af sidespor og stykket direkte over det , skyde værktøjet fra side til side for at adskille de sikringsanlæg kanter.

3

Snap lodrette streger på eksisterende sidespor over placeringen af ​​vægstolper . Brug en stud Finder til at finde de knopper , som bør være 16 inches fra hinanden.
4

Installer 1/2-inch træ klamper omkring døre og vinduer , og i toppen af ​​væggen, hvor du fjernede den gamle J- skimmel. Installer ny J- mug på toppen, i samme konfiguration som den støbning , du fjernede .
5

Vedhæft to 1/2-inch træ klamper lodret langs boksning , hvor du har fjernet hver gammel vinyl hjørne . Placer hver klampen ca 1 cm fra den faktiske hjørne af huset. Installere de nye vinyl hjørner på toppen.
6

Nail en 1/2-inch-by-3-inch behandlet bord langs bunden af ​​væggen, hvor du har fjernet starteren strip. Bunden af ​​bestyrelsen skal flugte med bunden af ​​den eksisterende bundremmen .
7.

Installer en ny forret stribe på toppen af ​​den behandlede bord, med bunden af strimlen 1/2 tommer nedenfor den nederste kant af den behandlede bestyrelsen .
8

Snap bunden af ​​første sidespor strimmel over læben af ​​starteren strip. Gled strimlen ind i hjørnet skimmel , hvilket efterlader et 1/4-inch kløft mellem slutningen af ​​sidespor strimler og hjørne for fremtidig ekspansion.
9.

Fastgør sidespor strips med to 1/2- tommer tagdækning negle , men ikke drev lederne af neglene dybere end sømning flange. Vinyl sidespor hænger, betyder det ikke vedhæfte tæt til væggen. Fordi du installerer ny vinyl i eksisterende vinyl, er det endnu mere vigtigt at holde lederne af neglene fra at gå for dybt . Kør en søm i sømning flange over hver kridtstreg .
10

Overlap næste sidespor strimmel i rækken omkring 2 inches . Toppen af ​​sømning flangerne er omkring en tomme kortere end sidespor på hver side , og de vil møde, når du overlapper strimler korrekt.
11

måle hver strimmel i slutningen af ​​en væg eller hvor den møder en dør eller et vindue , og skær den 1/4 tomme kortere for at tillade ekspansion værelse i slutningen . Begyndelsen og enderne af strimlerne vil putte under den nye J- skimmel at skjule de afskårne ender.
12

Fortsæt måling, opskæring og installation af sidespor strimler hele vejen op til toppen af væggen , og derefter skære den øverste strimmel af sidespor i længderetningen til at passe den resterende plads . Skub cut side op og under J- formen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com