Sådan installeres en ny loftslampe Box på First Floor
Installation af et loft elektrisk lyskasse , før du installerer et lysarmatur sikrer armaturet vil forblive ordentligt fastgjort til loftet. Boksen ikke kun giver dig mulighed for at sikre armaturets befæstelse til loftet, men det giver dig også mulighed for at beskytte loftet fra gnister i tilfælde af en elektrisk kortslutning . Installation af et elektrisk felt til et lysarmatur er en enkel proces, der tager kun kort tid til at complete.Things du har brug
Stud Finder
Blyant
Keyhole oplevede
hammer eller skruetrækker

Vis Flere Instruktioner
1

Find kanten af ​​træloft spær under gipsvæg med en stud finderen. Du vil vedhæfte det elektriske felt til spær , hvor du planlægger at installere lysarmatur siden lysarmatur tillægger den elektriske boks .
2

Placer elektriske boks mod loftet , så den side af kassen med monteringshullerne i det flugter med kanten af ​​spær .
3

spore elektriske boks på loftet med en blyant.
4

Shove nøglehullet så ind i gips og klippe langs den linje, du beskrevet med blyanten . Fjern uønsket del af drywall fra loftet.
5.

Placer elektriske boks i loftet , så det hviler flugter med gipsvæg og skod op mod siden af ​​spær . Fastgør boksen til spær ved at køre de medfølgende søm gennem siden af ​​kassen med en hammer eller ved at køre i de medfølgende skruer med en skruetrækker.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com