Sådan Wire en T12 Ballast
Reaktorer er elektriske apparater , der styrer strømmen af ​​spænding til fluorescerende lamper. Over tid, kan ballaster slides eller svigt og skal udskiftes . Der er forskellige grader af forkoblinger med forskellige specifikationer , hvoraf T12 er en standard . Installation af en ny T12 ballast er relativt ukompliceret og kan udføres med nogle basale værktøjer og techniques.Things du har brug
bidetang /strippere
Skruetrækker
Wire nødder
Elektrisk tape

Vis Flere Instruktioner
1

Sluk fører til lysarmatur s kredsløb ved afbryderen panelet. Fjern dækslet til lyset , og tage ud rørene. Skær ledninger , der fører til den aktuelle ballast så tæt som muligt på den ballast , ved hjælp af et sæt af bidetang . Løsn og fjern skruerne i gamle ballast på plads, og fjern ballast fra lampen .
2

Fjern 1 /2 tommer af isoleringen fra enderne af hver af de ledninger du skærer i den foregående trin , ved hjælp af et sæt af wire strippere .
3

Match farverne på den eksisterende lampe ledninger til de farvede tråde i den nye ballast . Slip en wire møtrik over nøgne ender af hvert ledningspar , og drej den , indtil det holder ledningerne stramt på plads . Wrap en kort stykke elektrisk tape rundt i bunden af hver af de wire nødder og ledninger , der fører ind i dem for ekstra sikkerhed .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com