Sådan Set en kort forsinkelse på en Breaker
Den elektriske systems afbrydere er de vigtigste sikkerhedsudstyr i systemet. Deres job er at forhindre overdreven strøm fra at blive trukket ind branche ledninger og beskadige dem . De gør dette ved at overvåge strøm i ledningen , og hvis en over- aktuelle situation opstår , at åbning lukke ned for strømmen. I nogle situationer er det nødvendigt at have en kort tidsforsinkelse - eller STD - på breaker. Dette giver en overdreven strøm i ledningerne for en meget begrænset tid, før opening.Things du har brug
Berøringsfri spændingsdetektor
STD udskiftning breaker
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner

1

Sluk for strømmen til el-panelet ved at åbne hovedafbryderen . Bekræft strømmen er slukket ved at røre en berøringsfri spænding detektor til flere ledninger isolering . Dobbelt-tjek den er slukket ved at se , om nogen lys eller enheder har magten i hjemmet.
2

Fjern de skruer , der holder dækslet på el-panelet , og der er afsat dækslet.
3

Løsn den elektriske terminal på afbryderen , du vil ændre, og træk wiren.
4

Fjern breaker fra panelet ved at lirke det op . Dette gøres ved at lægge en skruetrækker ned i midten af ​​brændingen . Indsæt en anden skruetrækker ind i siden af ​​breaker er tættest på midten af panelet , og brug den anden skruetrækker som løftestang til at lirke det ud af holderen .
5.

Installer STD breaker i det samme slot ved at sætte det ind i midten først og derefter skubbe ned på ydersiden , indtil det klikker på plads. Giv breaker en blid vrikke at forsikre den er låst fast i panelet.
6

Løsn terminalen på STD breaker , og indsæt ledningen fra den gamle afbryder. Stram terminalen ned .
7.

Monter låget på el- panelet, og derefter tænde for strømmen igen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com