Sådan ændres en stikkontakt til Double Outlets
Normalt vægudtag installeret i dit hus enkeltvis . Det betyder, at du har to stik pr stikkontakt , som du kan bruge. Dog kan dette ikke være nok afsætningsmuligheder for nogle rum, såsom et køkken eller en garage , hvor du ønsker at tilslutte flere elektronik på én gang. Skifte en almindelig stikkontakt til en dobbelt stikkontakt er et projekt enhver boligejer kan tage på . Du behøver kun grundlæggende ledningsføring knowledge.Things du har brug
Circuit tester
stjerneskruetrækker
Dobbelt elektrisk felt
Indervæg så
Hammer
Hvid ledning Salg Black wire hoteltilbud bare kobbertråd
Bidetang /strippere
Wire møtrik
tænger
Dobbelt terminal frontplade
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for stikkontakten , du vil arbejde med på de vigtigste strømforsyningen . Brug et kredsløb testeren til at være sikker på at strømmen er blevet slukket.
2

Fjern skruerne i stikkontakt ansigt plade til outlet kassen. Fjern skruerne i stikkontakt til den elektriske boks og trække det ud. Nå inde i el- boksen og føle at afgøre, om det er en enkelt kasse eller en dobbelt boks . Hvis det er en enkelt kasse , løsne skruerne på stikkontakten side og pakke ledningerne. Skruerne på de øverste og nederste kant af elektriske boks og trække boksen ud af væggen . Hvis det er en dobbelt box , skal du lade stikkontakten og boksen på plads.
3

Hold en dobbelt elektrisk felt fladt mod væggen , i den foregående sump åbning , med åbningen vendt væggen. Trace omkring sump , eksklusive montageflange faner. Klip spores del af drywall , ved hjælp af en gipsvæg sav . Hvis du har en dobbelt boks , skåret væk gipsvæg dækker boksens anden halvdel , så du kan passe en anden stikkontakt indeni.
4

Placer en skruetrækker på den nye elektriske boks wire knockout hul. Tryk skruetrækkeren håndtag med en hammer for at fjerne knockout. Sæt den nye dobbelt elektrisk felt i hullet . Feed ledningerne fra det første udløb gennem knockout hul. Spring dette trin over, hvis du allerede har en dobbelt el- boks i væggen
5

Skær to 6 -tommer- lange stykker af hvid, sort og nøgne kobber 12 - . Eller 14 - gauge ledninger , ved hjælp af ledning kuttere eller strippere . Måleren , du bruger , afhænger af sporvidde på wire , der kommer fra strømkilden. Strip 1/2 tommer belægning fra begge ender af de sorte og hvide ledninger. Hole ene ende af både sorte ledninger mod enden af ​​den sorte ledning ind i el- boks . Skru en wire møtrik på de tre ledninger. Gentag med de hvide ledninger og de ​​nøgne kobbertråde .
6

Løsn skruerne på siderne af begge stikkontakter. Bøje enderne af en sort, hvid og bare kobbertråd for at danne en krog , ved hjælp af en tang. Pak de krogede ender omkring en af ​​butikkens løsnede skrueklemmer . Spænd skruerne. Gentag med de resterende sorte, hvide og nøgne kobbertråde og anden stikkontakt.
7

Skub ledningerne i den elektriske boks . Line up butikkernes monteringsskruer med den elektriske kassens skruehuller og stram skruerne for at fastgøre afsætningsmulighederne på plads.
8

Put en dobbelt - terminal frontplade over forretninger. Fastgør forpladen til den elektriske boks med de medfølgende skruer . Gendan magt til de stikkontakter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com