Sådan Vend en Buck Boost
Buck boost er en nødvendig funktion i mange almindelige applikationer, såsom Nødbatteri enheder og forstærkere af alle slags. Busk -stil enheder konvertere indgående spænding til det niveau, der kræves i den specifikke enhed . Inverterende sorteper boost , så udgangsspændingen er negativ i forhold til jorden, er nyttig i tilfælde, hvor den enhed, der drives kan operere hvorvidt den indgående spænding er positiv eller negativ. Vende sorteper boost kan ske i en eksisterende enhed , når du identificere de relevante components.Things du har brug
Device skematiske
Skruetrækker ( Philips , Torx , Allen) hoteltilbud Fin -tip markør
loddekolbe
Lille pære
Blyfri lodning
lodde væge
Vis Flere Instruktioner
1

koble enheden fra væggen. Fjern topdækslet fra enheden ved hjælp af passende skruetrækkere .
2

Consult enhedens skematiske. Find fangsten diode, spole spole og output kondensator.
3

Fjern enhedens kredsløb ved at skrue den fra bunden af kabinettet. Mark hver skrue placering med en fin spids markør. Hvis det er nødvendigt , nedskrive den rækkefølge, hvori hver komponent blev fjernet for at tage ud i bestyrelsen.
4

Find lodde perler holder de tre dele er identificeret tidligere. De- lodde disse enheder fra bestyrelsen ved at lade den opvarmede loddekolbe til at smelte perlerne. Absorbere lodde , da det smelter væk med vægen for at forhindre det i at løbe over en anden forbindelsespunkt .
5.

Aflad output kondensator ved at holde en lille pære mod den negative ben , indtil pæren går ud.
6

Vend placeringen af ​​fangsten diode og spole spole , handelspladser med hinanden. Skift retningen af kondensator , så den negative ledning indtager den tidligere positive hul i bestyrelsen, og vice - versa.
7

Fastgør hver enhed på plads med en lille mængde af loddetin på bagsiden af bestyrelsen. Tillad et par minutter for lodde perler til at afkøle helt.
8

Geninstaller alle komponenter i omvendt rækkefølge som fjernes. Rådfør dig med din fjernelse listen og skematisk for at sikre hver enhed bliver returneret til sin rette steder .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com