Sådan installeres en trefaset 240V
er Trefaset kredsløb , 240 -volt ( 240V ) kredsløb anvendes i plejehjem og virksomheder for tørretumblere , belysning, elektriske ovne og varmeanlæg . Ledningerne til en trefaset kredsløb normalt har to varme ledninger ( rød og sort ) plus den neutrale ledning (hvid) og jordledningen ( nøgne eller grønne) Disse kredsløb kan identificeres i en vigtigste magt tavle eller undertavle ved at lokalisere de dobbelte breakers . Forsigtighed skal bruges, når du installerer disse kredsløb på grund af de høje spændinger og nuværende involved.Things du har brug
dobbelt polet maksimalafbryder
Skruetrækker
Hammer
Bidetang
Afisoleringstang

Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for strømmen til hovedstrømmen panelet. Fjern låget breaker panel med skruetrækkeren . Vælg de næste to ledige slam i power panel til at placere den nye afbryder.
2

Skub Romex wire op i power panel gennem et af knockout huller i bunden af den magt panelet. Strip 1/2 tomme af isolering fra enderne af de røde , sorte og hvide ledninger på Romex kabel. Den nye breaker har to terminaler .
3

Tilslut den sorte ledning til den ene af de to breaker terminaler og forbinde den røde ledning til den anden breaker terminal . Stram disse terminaler med skruetrækkeren , men ikke sætte breaker i strømstikket panelet endnu. Dernæst tilslutte jordledningen og hvidt neutral ledning til neutral /jordsamleskinnen hvis dette er et vigtigste magt panel. Hvis dette er en undertavle , vil den hvide ledning forbindelse til nulsamleskinnen og jorden ledning vil forbinde til en separat jord bar . Dette bidrager til at opretholde korrekt jordforbindelse af undertavle .
4

Sæt nye dobbelt pole breaker til det valgte ledig plet i el -panelet. Sørg for, at den nye afbryder drejes til "Off" position, indtil installationen af ​​udstyret er komplet i den anden ende af dette kredsløb . Denne artikel antager, at dette udstyr er allerede på plads , eller vil blive installeret på et senere tidspunkt .
5.

Brug skruetrækkeren og hammer til at banke de tilsvarende knockout slots på breaker dækning, der i linje med ny breaker. Sæt breaker dækslet på plads , og sæt skruerne , der holder breaker dækslet på plads .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com