Sådan Reverse Kontaktor Ledningsføring
For en enkelt -faset kredsløb , kan en simpel relæ bruges til at tænde kredsløbet til og fra. Relæet bruger en lille spænding til at styre en switch er designet til at styre større spænding singlen " hot" ledning. For en trefaset kredsløb , der er tre " varmetråde . " Drejning denne type kredsløb til og fra kræver dreje alle tre "hot" ledninger på eller slukkes samtidig. Den enhed, der gør dette kaldes en kontaktor - et relæ designet til at håndtere trefasede kredsløb og anvendes i udstrakt grad med trefasede motorer . Ved at lave et par ændringer til kontaktor ledninger, kan du vende retningen af ​​en trefaset motor.Things du har brug
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for strømmen til motoren og kontaktor kredsløb på hovedafbryderen panelet. En motor har tre varmetråde typisk mærket T1, T2 og T3. De elektriske ledninger, eller "hot" ledninger, der sætter kontaktor er normalt mærket L1, L2 og L3 .
2

Find T1 , T2, T3 , L1 , L2 og L3 ledninger til kontaktoren . En kontaktor er typisk kablet T1, T2 og T3 for motoren til T1 , T2 og T3 for kontaktoren ; derefter L1, L2 og L3 for strømkilde til L1, L2 og L3 for kontaktor . For at vende kontaktoren ledninger, ændre to af ledninger på den ene side af kontaktoren .
3

Brug skruetrækkeren til at afbryde L1 og L3 . Vende disse to ledninger , således at L1 sluttes til T3 og L3 tilsluttes til T1 . Denne tilslutning vil vende retningen motor , når strømmen er genoprettet til kredsløbet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com