Sådan Konverter en Old Meter Base til en Pull Box
Uanset om du kan konvertere en gammel meter basen i en pull boks afhænger af hvor du bor. Det er et spørgsmål om de lokale bygge-og zoneinddeling koder. Hvis der er nogen gråzone i lokale koder , vil det komme ned til en dom beslutning fra bygning inspektør . En pull boks er en samledåse , der er beliggende i nærheden hvor lange ledninger er blevet lagt for at gøre det nemt at trække ledninger. Nogle kommuner fremme brugen af ​​gamle måler baser for pull bokse, som målerne ofte er bekvemt beliggende nær lange ledninger , selv om der er bekymring for, at det ikke let kan gives. Instruktioner
1

Ring til din lokale bygning afdelingen. Det har eneret over om konverteringen kan gøres. Hvis du ikke bor i en kommune , så ring til amtet eller sogn afdeling af bygge-og zoneinddeling.
2

Planlæg en præ-inspektion , hvis din bygning afdeling tillader det. I nogle tilfælde , uanset om det er tilladt afhænger af, hvor din måler base er . Hvis det ikke kan sikres tilstrækkeligt fra børn , kan inspektøren afvise anmodningen , selv om det ikke er helt forbudt .
3

Følg instruktionerne bygningen inspektør giver dig. I de fleste tilfælde, for de eksisterende strukturer vil bygningen afdeling kræver en certificeret elinstallatør til at udføre konverteringen.
4

Spørg din lokale elselskab . I nogle tilfælde er det foretrækker at gøre konverteringen selv. Før du accepterer at kontrollere at se, hvad gebyr den vil opkræve , og sammenligne det med den pris, du ville betale for en elinstallatør .
5.

Planlæg konverteringen med entreprenøren eller elselskabet . Når konverteringen er færdig , så lad den bygning inspektør vide, så han kan gøre en sidste inspektion .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com