Hvordan foretager jeg fejlfinding Wirsbo Electrical
? Wirsbo er en producent af termostater og forsyninger til strålevarme . For at maksimere energieffektiviteten i en strålende gulvvarmesystem , skal termostaten og kontrol moduler kablede og sat rigtigt op . Hvis disse komponenter ikke virker ordentligt, er det bydende nødvendigt at fejlfinde og løse problemer i de elektriske styringer . Instruktioner
1

Undersøg styreenheder. Sørg for, at ingen dele af ledninger er løst ; hvis du ser en løs ledning , stramme terminal møtrik at fastgøre ledningen . Hver ledning skal helt på plads på en terminal.
2

Udskift en sprunget sikring . Hvis styremodulet stopper med at arbejde , skal du udskifte sikringen. Ifølge producenten , er en 2 amp sikring kræves til 50VA transformer og en 3 amp sikring er nødvendig for 75 VA transformer . Hvis enheden har en 100VA transformer , skal du bruge en 4 amp sikring .
3

løse problemer relateret til ophør skifte kredsløb, der er påvirket af overstrøm . Sørg for, at sikringen er installeret i slutningen kontakten ikke overstiger 2 amp .
4

fejlfinding en termostat , der giver fejlagtige temperaturmålinger . Sørg for, at termostaten er monteret mindst 5 meter over det færdige gulv . Unormale udkast kan give falske temperaturmålinger . Afdæk vinduerne , der skinner direkte sollys på nogen termostat, da dette kan påvirke temperaturmålinger .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com