Skridt til fastsættelse af en elektrisk Wall Plug
Stikkontakter er normalt ikke tænkt meget indtil de undlader at fungere korrekt. Stikkontakter, som alle elektriske komponenter , begrænset levetid og skal udskiftes. Før udskiftning af stikkontakten, dog bør du bekræfte, at stikkontakten er i virkeligheden problemet. Overbelastet kredsløb er en almindelig årsag til outlet problemer , især hvis udløb anvendes i forbindelse med en stikdåse . Løse eller snavset ledninger kan også være synderen , som kan en beskadiget elledningen . Hvis du spore problemet til en slidt stikkontakt , er let tilgængelige og ligetil at installere udskiftning forretninger. Safety First

Sikkerhed er altafgørende , når du arbejder med elektricitet. En bolig ledninger system bærer nok spænding til at forårsage alvorlig skade og potentielt død. Hvis det er nødvendigt at fjerne pladen, der dækker stikkontakten , drej strømforsyningen ud på panelet service og lægge et stykke malertape over den lukkede panel advarer andre ikke at forstyrre kredsløb. Bekræft, at stikkontakten strømforsyning er slukket , før du fjerner dækpladen . Circuit testere er let tilgængelige og forholdsvis billig . Endelig kontakte en professionel elektriker, hvis du arbejder med el gør dig utilpas , eller hvis du er i tvivl om, hvordan vi kommer videre .
Afbrydere og sikringer

Hvis relæet udløses gentagne gange eller en sikring springer umiddelbart efter udskiftningen , kan beholderen ikke være problemet. Efterse hele længden af ​​en apparatets elledning for skader. Kabler udsat gennem isolering kan forårsage en elektrisk kortslutning , som det kan skarpe knæk i ledningen. Hvis du bruger stikkontakt til magten en række apparater i form af en strømskinne , kan du blive overbelastning af kredsløbet. Flytte nogle af netledningerne til en anden stikkontakt. Undersøg beholderen , hvis problemet fortsætter . Sluk for strømmen og teste stikkontakten for at bekræfte, at det ikke er tændt. Fjern dækpladen at eksponere butikkens fastgørelsesskruer . Fjern skruerne, og træk forsigtigt stikkontakt ud af væggen . Bemærk, at ledningerne er fastgjort til siderne af stikkontakt med skruer. Sørg for, at hver skrue er stramt, og se på de udsatte spidsen af ​​ledningerne. Hvis de er formørket eller snavsede , fjerne dem fra stikkontakten og rengør spidserne med fint sandpapir .
Outlet holder ikke stik Sikker
p Hvis stikkontakten ikke holder ledningen elektriske stik forsvarligt , så check først ledningens stik. De to lodrette flige på stikket er fleksible og er relativt blødt sammenlignet med andre metaller. Hvis spidsen af ​​disse faner har slidt ned, vil udgangen ikke holde stikket fast. Overvej at erstatte elledningen . Udskift stikkontakt hvis stikket er i god stand. Sluk for strømmen og teste stikkontakten for at bekræfte, at det ikke er tændt. Fjern dækpladen at eksponere butikkens fastgørelsesskruer . Fjern skruerne, og træk forsigtigt stikkontakt ud af væggen . Skriv placeringen af ​​hver ledning i forhold til stikkontakten , før du fjerner ledningerne. Tag stikkontakt til en hardware butik for at finde en passende erstatning. Fastgør ledningerne til den nye beholder og tænde for strømmen .
Varm Outlet og Sparks

En række problemer kan forårsage en stikkontakt til at være varm at røre ved eller udsender gnister , når du tilsluttes eller fjernes en ledning. Som med en gentagne gange snubler afbryder eller sprunget sikring , så sørg for at du ikke overbelaste kredsløbet ved at tilslutte alt for maj apparater ind i stikkontakten. Sluk for strømmen og teste stikkontakten for at bekræfte, at det ikke er tændt. Kontroller butikkens ledninger for løse monteringsskruer og fjerne snavs eller mørk rest fra tips med fin sandpapir . Udskift stikkontakt , hvis problemet fortsætter .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com