Hvordan du udskifter en Home AC Capacitor
Hvis du nogensinde har haft til at kalde en air condition reparation facilitet, du allerede ved, hvor dyre klimaanlæg reparationer kan være. Du skal ikke kun betale for reservedelen , men til reparation tjenestens timepris så godt. Hvis du er temmelig sikker på, at dit klimaanlæg problemer er resultatet af en defekt kondensator , kan du spare penge ved at købe en erstatning kondensator og udfører reparationen yourself.Things du har brug
Skruetrækker
Ny kondensator hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for strømmen til klimaanlægget. Den effekt afbryder er generelt placeret udendørs på væggen ved siden af ​​klimaanlægget kondensatoren. Hvis det er nødvendigt , skal du slukke apparatet på strømbryderboksen .
2

Find dækslet på kondensatoren , der huser kondensator. Hvis din kondensator kun har én adgang panel , fjerne skruerne i panelet lukket og åbne den. Hvis din kondensator har mere end én adgang panel , åbn adgang panel, der har en mærkat bemærke, at panelet indeholder elektriske komponenter.
3

Find kondensator. Afhængigt af hvilken type af kondensator du har, vil din kondensator være en rektangulær eller cylindrisk genstand forbundet til tre ledninger.
4

Placer metal enderne af din skruetrækker over de to terminaler på toppen af ​​kondensator. Dette tvinger kondensatoren for at aflade evt lagrede strøm og forhindrer dig i at lide et elektrisk stød, når du forsøger at fjerne den del .
5

Afbryd ledningerne fra toppen af ​​kondensator. Hvis din kondensator holdes på plads med et beslag , skru og fjern beslaget.
6

Tag den gamle kondensator. Sæt den nye i stedet.
7

Genmonter den bedrift beslag og re- forbinde ledningerne. Luk kondensator adgang panel og skru det fast . Sluk for strømmen til dit klimaanlæg igen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com