Sådan konstateres Trådstørrelse for Strømstyrke pr Foot
Elektrisk modstand er tendensen til et materiale til at modstå strømmen af ​​strøm gennem en ledning. Alle materialer besidder et mål for elektrisk modstand, der omdanner strøm til varme. I henhold til lov af resistens i en tråd, som længden af ​​en wire stiger, så må dens modstand. Denne virkning kan neutraliseres ved hjælp af wire med tilstrækkelig tværsnitsareal , på grund af tråddiameter er omvendt proportional med længde, når beregning af modstanden i en ledning. Den øgede wire areal, der kræves til en bestemt anvendelse afhænger af den strøm, der skal strømme sikkert gennem tråden og afstanden denne strøm skal strømme . Instruktioner
1

Mål afstanden kredsløbet skal krydse . Denne afstand er hele den runde turen af kredsløbet , ikke kun afstanden fra den aktuelle kilde.
2

Tilføj sammen de elektriske belastninger, der vil blive placeret på kredsløbet. Udtrykket " elektrisk belastning " refererer til enhver enhed, der trækker strøm fra kredsløbet ved en spænding . For eksempel er en 15 -amp varmelegeme og en 10 -amp pumpe kræver 25 ampere af elektrisk strøm . Strømstyrke er måleenheden for elektrisk strøm og er lig med 1 Coulomb per sekund .
3

Divider den samlede strømstyrke ved 0,80 . Det resulterende tal er amperetal wiren skal mødes. Wire strømstyrken ratings liste en værdi, der viser den maksimale øjeblikkelige strømstyrke tilladt. Denne maksimale værdi kan kun opretholdes for en kort tid . Den kontinuerlige amperetal af wiren er 80 procent af denne værdi. For eksempel er en almindelig stikkontakt oftest installeret på en 15 -amp kredsløb, der kan opretholde en konstant 12 amp belastning: . 12 ampere /0,8 = 15 Amp
4

Consult en wire strømstyrke diagram til bestemme minimum diameter for længden kredsløb fastlagt ovenfor. Hvis amperetal af din ansøgning placerer din ønskede wire meget nær afgrænsningen mellem to wire størrelser , er det altid sikrere at gå med den ledning, der har et større tværsnitsareal . Sædvanligvis er ledninger målt ved " gauge " med lavere tal der betyder større tværsnitsareal .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com