Sådan Ghost Wire House Circuits
Når man bygger et hjem eller tilføje en tilføjelse, undertiden du ønsker at sætte i stikkontakter og ledninger , som du ikke umiddelbart vil bruge. Disse spøgelse ledningskredsløb føjes ind i huset nu at skære ned på ekstra arbejde senere, når væggene er op og malet. Ghost ledninger er ikke hooked op til den vigtigste magt, så har ikke elektrisk strøm , der løber gennem den linje circuits.Things du har brug
Receptacle udtagsdåser
Nails
Hammer
14/2 Romex elektrisk kabel
Hulsav
Plastic tyller
Staples
hæftepistol
afisoleringstænger
stikkontakter
Spidstang
Phillip skruetrækker
Wire stik caps

Vis Flere Instruktioner
1

Plan ud ledninger , før du installerer kredsløb. Beslut, hvor mange forretninger vil være på en afbryder , og hvad husholdningsartikler skal udarbejde elektricitet gennem disse linjer. Dette hjælper dig til jævnt distribuere husholdningsprodukter , der trækker store mængder strøm , såsom køleskabe og opvaskemaskiner, på separate afbrydere og stikkontakter.
2

Vedhæft blå beholder udtagsdåser langs træstolper ved sømning ind sted . Indstil kassen , så det sidder flugter side af muren stud . Beholderen sump vil
holde elektriske stikkontakter .
3.

Kør 14/2 Romex elektrisk kabel til hver af kasserne , at have nok til at forbinde til stikkontakten. Bor huller gennem studs med en hulsav .
4

Fit plastik grommet ringe i de borede huller til at beskytte ledningerne fra at blive flosset på de takkede træ kanter. Staple ledning til stutteriet med korte pistol .
5

Strip isoleringen fra enderne af ledningerne , indtil nok kobber ser ud til at hænge fast stikkontakt boliger. Placer den sorte ledning ( hot wire ) på højre side , ved hjælp af spidstang at vikle tråd omkring skruen. Spænd skruen på wiren med Philip skruetrækker.
6

Tilslut det hvide neutral ledning på venstre side af stikkontakten. Spænd skruen. Skub ekstra ledninger på bagsiden af beholderen udtagsdåsen .
7.

Monter stikkontakten til beholderen sump ved at stramme de forreste skruer i top og bund. Fortsæt med at forbinde stikkontakter og køre ledningerne indtil en rum kredsløb er tilsluttet.
8

Kør den anden ende af ledningen til strømbryderboksen . Placer en wire stik hætte på enden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com