Ukrudtsmidler Sikker for græskar Afgrøder
Græskar er et bud, varm sæson grøntsag, der tilpasser sig godt til de fleste områder af USA . Den vegetabilske har forskellige anvendelser i køkkenet , herunder tærter, custards , brød, cookies og suppe . Som med alle andre grøntsager sunde græskar afgrøder afhænger levere ordentlige vækstbetingelser og god kulturel forvaltning, der omfatter bekæmpelse af ukrudt . En række herbicider anbefales til brug i græskar afgrøder. Curbit 3E

University of Kentucky Udvidelse og Iowa State University Armstrong forskning og udvikling Farm anbefale brugen af ​​Curbit 3E for græskar afgrøder. Produktet er en pre- emergent herbicid effektiv for årlige græsser og en række bredbladede ukrudtsarter . Produktet kan forårsage skade på græskar afgrøde , når de anvendes på våd , kold fyldt jord eller forud for kraftig regn . Undgå at bruge over eller under varme hætter , plast barkflis eller række dækker græskar område og ikke indarbejde i jorden.
Command 3Me

Command 3Me er nævnt som blandt de "gode" græskar herbicider ved University of Kentucky Extension . Den præ- emergent herbicid effektivt kontrollerer væksten af ​​små seedede løvtræer og årlige græsser. Læs etiketten grundigt for at bestemme nøjagtige priser for anvendelse og forholdsregler. Brug Kommando 3Me i midten områder af rækkerne mellem plasten. Undgå at få det kemiske under plastikken .
Sandea 75DF

Sandea 75DF styrer væksten af ​​bredbladede ukrudt og møtrik sedge i græskar afgrøder som anbefalet af University of Kentucky Extension. Den præ- emergent herbicid er bedst brugt på græskar marker efter plantning er komplet, men før planterne begynder at dukke op. Hvis det er for sent til dette så er det foreslået at vente, indtil afgrøden er en to- til fem- blad scenen. Læs etiketten grundigt for specifikke oplysninger om transplanterede afgrøder.
Aim 1.9EW

Aim 1.9 EW er en anden god post- emergente herbicider til bekæmpelse af bredbladede og flerårige bredbladede ukrudtsplanter i græskar. Produktet kan anvendes som en pre- transplantation , preplant eller før græskar planterne begynder at dukke op. Sigt 1.9 EW er meget effektivt på ukrudt op til 4 inches høj i deres aktive tilstand af vækst . Den herbicid kan også anvendes mellem rækkeafgrøder , som citeret af University of Kentucky Extension.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com