Sådan Fix en sheetrock mur, der adskiller fra loftet
Indervæg er den mest almindelige anvendte materiale til vægge og lofter i boligbyggeriet . Et af de områder , der er mest sandsynligt, at behovet reparation er mellem vægge og lofter. Afregning af hjemmet eller fejl under opførelsen kan forårsage disse samlinger til at adskille , hvilket efterlader en grim revne . I mange tilfælde kan du reparere revner og gøre dine vægge og loft ser så god som ny. Ting du har brug
Drop klud
Step stigen
Utility kniv
Indervæg fælles sammensatte
Taping kniv
Sandpapir
Sponge
Paint
Show flere Instruktioner
1

Flyt nogen møbler eller forhæng, der er under det område, hvor du skal arbejde . Placer en dråbe klud nedenfor og placere din stige så du kan nå revnen .
2

Indsæt en hobbykniv ind i revnen og udvide revnen til omkring 1/8-inch . Brug hobbykniv til at fjerne eventuelle stumper af gips eller andet snavs fra revner .
3

Påfør fugemassen den revnen med en taping kniv , skubber fugemassen ind i revnen og derefter udtynding ud resten at foretage en jævn overgang mellem crack og væggen. Lad det sammensatte tørre grundigt.
4

Sand patched område med fint sandpapir , indtil det er glat at røre ved, og selv med resten af ​​loft og væg . Denne proces kan skabe en masse støv - kan du ønsker at bære en støvmaske
5

Tør det område, du har arbejdet på , og væggen nedenfor, med en fugtig svamp til . fjerne overskydende støv. Male det område til at matche dine omkringliggende lofter og vægge .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com