Sådan Skøn T- Bar Lofter
T- Bar lofter , der almindeligvis omtales som drop lofter, er konstrueret af bjælker med et tværsnit ligner en T. At opbygge en T -Bar loft , skal du bestemme , hvor meget materiale, du har brug for i form af maintee , crosstee og væg støbeformdele . Online regnemaskiner gør det nemt at estimere mængden af ​​materiale nødvendig for at opbygge din T- Bar lofter. Hvad du har brug
Målebånd
Millimeterpapir
Blyant
Vis Flere Instruktioner
1

Måle længden og bredden af ​​det rum, hvor du ønsker at installere en T -Bar loft , ved hjælp af et målebånd. Dette virker for en standard værelse. Hvis dit værelse er ulige - formet og indeholder alkover eller andre kroge , bliver du nødt til at måle dit værelse i sektioner. Brug millimeterpapir at tegne formen på dit værelse. Hvis dit værelse har en bugt , for eksempel, dividere bugten fra resten af rummet. Måle længden og bredden af bugten og derefter måle længden og bredden af resten af rummet.
2

Åbn en webbrowser , og navigere til en online T- Bar lommeregner. Gratis online T- Bar regnemaskiner omfatter Arrlin.com og Newceilingtiles.com .
3

Indtast længden og bredden af ​​dit værelse i de relevante felter og tryk på " Enter".

4

Nedskriv de resultater, du ser i " Maintee ", " Crosstee " og " Wall Mold " felter . Tallet i " Maintee " feltet angiver, hvor mange stykker af mund lysnettet , du behøver. Tallet i " Crosstee " feltet angiver, hvor mange stykker af crosstees du har brug for . Tallet i feltet "Wall Mold " angiver hvor mange stykker af væg skimmel , du behøver.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com