Forskellen mellem Wood Cutting Værktøj & amp; Træskærerarbejde Tools

Arbejde med træ involverer mange forskellige værktøjer. Nogle bruges til at skære træ i stykker , mens andre værktøjer er brug for at skabe sig strimler eller stykker af træ . Udskærings værktøjer faktisk skæreværktøjer . Skærende værktøjer har mindst én skrå ( skrå ) overflade , der gør den egentlige skæring. Kendskab til de forskelle i skæring og udskæring værktøjer vil hjælpe dig med at få jobbet gjort rigtigt .
Size
< p> Træ kommer i mange tykkelser og størrelser. For at være i stand til at skære disse størrelser et skærende værktøj som en sav , skal være større end en udskæring værktøj. Udskærings værktøjer er beregnet til at fjerne tynde lag af træ fra overfladen , som ikke kræver et stort blad . Det betyder, at carving værktøjer kan være meget mindre end skærende værktøjer , der bruger store flader til at gå lige igennem skoven.
Blade

Save have opskæring sektion af bladet ( tænder) nedad fra håndtaget , hvor den holdes i for at skære lige ind i træet. Udskærings værktøjer har en skærpet affasning på enden af vingen. På denne måde kan man presse klingen gennem den øverste del af træet , fjerne små stykker på en gang . Positionen af den skærende del af bladet er den vigtigste forskel mellem et skærende og carving værktøj .
Håndtag
< p > Skære Værktøj håndtag er stor til at rumme vægt og magt af værktøjet som det skærer ned i træet . Håndtaget bringer værktøjet , så det skubber ned i træet , at holde klingen lodret træet. Carving værktøj håndtag er mindre, fordi der er behov for mindre kraft . Med håndtaget i den modsatte ende af skærestykket , hånden skubber automatisk værktøjet fremad .
Orientering
< p> Bortset fra en router , som kan være både en kutter og billedskærer , værktøjernes orientering er den nemmeste måde at fortælle, hvad de er for . Lav en knytnæve omkring håndtaget af værktøjet og lad din arm peger ned . Hvis kniven vender nedad , er det et skæreværktøj . Hvis kniven vender horisontalt på gulvet , så er det en udskæring værktøj. Alle skærende værktøjer - powered eller manuel - punkt til jorden
.

Hus Have © have.989214.com