Problemer med Alder Wood Skabe

Alder bruges i byggeindustrien som en all -purpose kabinet materiale. Det accepterer pletten let at efterligne andre løvtræer , og på grund af lignende korn mønstre , er en levedygtig stand- in for birk eller kirsebær . Problemer i forbindelse med el , er hovedsageligt baseret på sin blødhed og manglende tegn.
Misbrug
< p> Alder er blandt de blødeste af hårdttræ. På Janka skalaen - som satser tætheden af ​​træ - el har en rating på 590. For sammenligningens skyld , fyr har en Janka rating på 540 , hvilket gør elletræ bare en smule hårdere. Det kan blive ridset med en negl . Eg er typisk de mest udbredte af alle kabinet løvtræer , med en Janka rating på 1.290 . Elletræ vil ikke holde op til teenagere , børn eller misbrug samt de fleste hårdttræ arter. Buler er fælles på skabslåger , der smed alt for hårdt. Korrekt tætning og efterbehandling kan tilføje holdbarhed elletræ . Hvis børn er vokset, og en vis mængde overvejelse overholdes, vil elletræ bevare sin skønhed i mange år.
Krydsfiner Bekymringer

De fleste el kabinetter har mindst nogle elletræ krydsfiner i deres konstruktion. Den medfødte blødhed elletræ vedrører holdbarheden af ​​krydsfiner. Alder krydsfiner er lavet med meget tynde plader af finér. Denne type finer er næsten som papir. Der skal udvises ekstrem forsigtighed for at undgå at slibe et hul i fineren , hvis du bygger eller reparation af et elletræ kabinet ; det er en af ​​de mest almindelige problemer, som den gennemsnitlige woodworker . Et andet problem med elletræ krydsfiner bor med farverne . Alder krydsfiner er ofte lavet med flere finer sektioner. Resultatet er krydsfiner med mørkere eller lysere striber på det samme stykke . Forskellene er somme tider som nat og dag , med kontrasterende farver på samme kabinet eller dør. Erfarne slut arbejdere kan undertiden blande dem , men det er næsten altid synlige. Nogle af de farveforskelle ikke vise indtil de er farves, og så er det for sent.
Karakterbrist

Alder mangler de brede , komplekse korn mønstre af eg, ask eller kirsebær . På den anden ende af skalaen , det mangler den statelige , lige mønstre af hvid eg eller mahogni . Alder reagerer på pletten let , men nogle mener elletræ intetsigende og uden karakter . Undtagelsen fra reglen er knudret elletræ , som har en overflod af knob, hvirvler og farvevariationer , der forlener et rustikt udseende til kabinetter. Knudret el kabinetter er tiltalende , men efterfølgende problemer med synlige knaster kan være problematisk.
Shadow Effect
< p> Alder kan skifte farve i solen. Også kendt som & quot; effekt skygge, & quot; elletræ reagerer for direkte sollys . Blegning af løvtræ er ikke ualmindeligt , men elletræ er brune til at begynde med . Selv en moderat mængde af sollys kan blege farve til en lysere nuance . Hvis en genstand eller endda skygger forbliver på overfladen af ​​el , når sollyset er til stede , kan den producere en skygge, der forbliver på overfladen af ​​træet efter objektet er fjernet. Effekten skygge er ikke ualmindeligt i hårdttræ , men skov , herunder el, teak og kirsebær er mere tilbøjelige til at lide af det, end eg, ask eller ahorn .
Salg Moisture Issues Salg

Træsektoren have fastslået, at elletræ er mest stabil, når indholdet af træfugtighed er omkring 12 procent. Det er typisk ovntørrede , leveret og gjort til kabinetter på dette niveau. Selv hvis du kunne kontrollere fugtniveauet i dit eget hjem , er det ikke altid muligt at vedligeholde det. Klimaanlæg, varmeapparater og udendørs forhold bestemme fugtigheden i de fleste hjem. Alder kan knække , delt eller særskilt , når alt for tør og udvide, når luftfugtigheden er for høj. Alle hårdttræ er underlagt skiftende luftfugtighed , men medfødte blødhed elletræ gøre det mere modtagelige.
Stripped Fasteners
< p> Skruer , søm og andre lynlåse tendens til at isolere lettere i elletræ end i andre løvtræer . Den fiber -lignende korn har ikke holdekraft flere betydelige korn mønstre . Erfarne møbelsnedkere bruger kursus skruer eller skruer med færre tråde , når du arbejder med el til at løse problemet . Negle kan trække løs uden ordentlig længde eller køb. Klæbemiddelbelagt negle er tilrådeligt , når man bygger kabinetter med elletræ .

Hus Have © have.989214.com