Hvad går /No-Go Thread Gauge Mean
En go /no -go tråd gauge er et instrument, der anvendes af producenterne til at kontrollere, at gevind dele såsom skruer og møtrikker er foretaget til de rette specifikationer - det vil sige, at de "re af den rigtige størrelse , og at de er gevind i den rigtige retning. Plug gauges og Ring Gauges

go /no -go tråd målere til at teste skruer og møtrikker. Den " tråd " i navnet på måleren henviser til det faktum , at begge disse dele er gevind , eller har cirkulære kamme tillader skruer og møtrikker til at skrue sammen . Men da skruer har deres gevind på ydersiden og møtrikker er skruet på indersiden, to typer go /no -go er behov tråd gauges. Plug gauges er gevindskåret eksternt og er anvendt til at teste nødder ved at skrue ind i dem. Ring gauges er gevind internt , og skruer er testet ved at blive skruet ind i ringen sporvidde.
Go og No -go

Hver go /no-go gauge har to slutter : "go " ende og "no- go" ende. Den go ende er lavet korrekt passe de dele bliver testet . No -go ende er lavet til at passe korrekt : ringen er for lille til en skrue til at passe ind i , for eksempel, eller proppen er for stor til at skrue ind i en møtrik. Hver skrue eller møtrik er testet i begge ender af måleren .
Sådan fungerer

spørgsmål som "Er denne skrue så stor som det er formodes at være? " og "Er dette møtrik gevind korrekt ? " kan være vanskeligt at besvare ved blot eyeballing en skrue , go /no -go tråd gauge gør dem enkle og beton. Hvis den gevindskårne del passer ind i farten ende af profilet og ikke passer ind i no-go ende , er det vel -made. Hvis det ikke passer farten ende eller passer det no-go ende , er det ikke af acceptabel kvalitet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com