Hvordan udskifter jeg et træ Banister Slat på Stairs
? Gelænder er en elegant tilføjelse til enhver trappe. De giver sikkerhed, opdele områder i et hjem og tilføje stil til hjemmets indretning. Trælameller på gelænderet udholde nogle slid og bryde fra tid til anden . Når de skal udskiftes, kan orienteringen af ​​gelænderet og trappen gør det til en vanskelig opgave . Kendskab til den rigtige måde at fjerne og udskifte en træ lamel kan spare tid og skader på selv de mest komplicerede banister.Things du har brug
Arbejdshandsker
Lille sav
Udskiftning tremme
Trykluft sømpistol eller hammer
Nails
Nail sæt
prybar
Målebånd
maling eller lak
Paintbrush
Vis Flere Instruktioner
1

Tag den knækkede gelænder tremme . Hvis den brudte lamel , også kaldet en spindel, der hænger frit brækkes top og bund væk fra gelænderet med et brækjern . Hvis spindlen delvist er brudt, så det i halve med en lille sav som en løvsav , før du fjerner .
2

købe en erstatning spindel. Spindler varierer meget i deres form , størrelse og materiale , men de fleste typer kan købes eller duplikeres at matche det originale spindel. Det er vigtigt at passe til formen , størrelse og materiale nøjagtigt. Bringe brækket spindel til en hardware-eller træbearbejdning butik vil hjælpe med at finde et match.
3

måle og markere vinklen på gelænderet på den nye spindel .
4

Skær vinklen målt i trin 3 fra toppen og bunden af ​​udskiftning spindel. Dette vil sikre spindlen kan glide på plads mellem gelænder og trappe .
5.

Match finish af spindelen med den oprindelige brug af bejdse eller maling. Lad spindlen helt tørre i henhold til producentens anvisninger.
6

Indstil spindlen på det sted, hvor den knækkede spindel blev fjernet . Nogle banisters vil have huller skåret i skinnen og trappe , som du kan skubbe spindlen ind i , og vil holde det på plads. Hvis gelænderet ikke har huller , netop støtter spindlen , indtil du kan søm det på plads .
7.

Hammer et søm gennem bunden af spindlen ind i trappe på en 45 graders vinkel . Hammer anden søm på samme måde gennem den modsatte side.
8

Sink neglene et par millimeter under overfladen af ​​spindelen med et søm sæt . Sørg for, at neglen sæt er den rigtige størrelse til at passe stramt på hovedet af neglene , du bruger .
9

Paint eller anvende lak på nogen mærker eller rifter afholdt under installationen.


Hus Have © have.989214.com