Hvordan laver Borde & Stole
Gør borde og stole er et håndværk , der kan tage et helt liv at perfektionere . Hver stil af møbler , og hvert træ, korn , har visse træk , der skal tages i betragtning. Der er mange universelle teknikker, der anvendes i konstruktionen af ​​alle borde og stole. Læring disse vil sætte dig godt på vej til at blive en ekspert håndværker . Den bedste måde at komme i gang er at købe et simpelt sæt af planer og følg dem nøje , læring grundlæggende teknikker , som du go.Things du har brug
Shop tegninger eller andre planer
Værktøj afhængigt af projektets
motorsave
Bor eller boremaskinen
Router
Håndværktøj
Power Sander
Træ arbejder klemmer
Materialer , afhængigt af projekt
hårdttræ tømmer
kabinet krydsfiner
Fasteners
Lim
Stain
Clear Finish myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Vælg en plan. Selv om det er så simpelt som en skitse med et par dimensioner for en picnic bord, kortlægge dit arbejde. Start med noget simpelt at opbygge tillid . Når man ser for mere avancerede planer , vælge planer, der er klar og let at forstå . Planer med materiale og værktøj anbefalinger kan genvej stor del af arbejdet , og detaljeret måltegninger kan bidrage til at undgå forvirring.
2

Læs planen og lave en liste over de enkelte trin , herunder de materialer og redskaber , der er nødvendige . Hvis du er ny til den proces , skal du notere noget, du ikke forstår og søge online , på biblioteket , eller bede en kollega håndværker til at forklare det. Sørg for at du forstår hvert trin på mindst en grundlæggende niveau, før du går videre til næste trin. Tricky skridt i stol og tabel planer kan involvere indviklede ben nedskæringer eller samle stykket. Hvis du kan simpelthen ikke forstå en plan , skal du vælge en enklere en til at starte .
3

Kompiler værktøjer og materialer listen og samle de nødvendige elementer. For store dyre værktøjer , låne eller leje , indtil du har råd til at købe. Tool leje huse leje ved time eller dag , så find ud af hvem der har en, og har planer om at tage det op på den dag, du får brug for det . Opbevar materialer i et tørt område ud af sollys. Lumber skal stables væk fra gulvet og godt understøttet for at undgå vridning .
4

Lav et snit billet . Dette er en liste over hver brik, du nødt til at skære ud . Bryde det op i trin for hver værktøj, der vil blive anvendt. Opret en liste over ting, der skal skæres til i længden ved hjælp af geringssav , at en liste over ting, der skal skæres til eller rippet til bredde på bordet så, en liste over ting, der skal keder sig, og en liste over ting, der skal formes på båndsav .
5

Start med at skære med største stykker først . Altid måle to gange og skære en gang. Dette vil bidrage til at forebygge affald og skabe brugbare og præcise dele . Afslut alle stykker med ét værktøj setup , før du flytter til den næste . Fx: cut benene til længden på én gang . Det sparer tid og forhindrer fejltagelser .
6

Machine afskårne dele . Dette omfatter kedeligt for skruer eller dyvler, nedskæringer i dannelsen af ​​leddene , routing, formning , eller enhver anden proces, der er nødvendig for at afslutte de enkelte dele. Brug samme metode her , udfyld dette skridt med alle dele , før du nulstiller dine værktøjer , måle to gange og skære, bore , eller form en gang. Byg jigs eller andre hjælpemidler til at foretage lange eller hyppige processer lettere. En jig , der holder et stykke på plads, eller guider et værktøj , kan tage femten minutter til at bygge , men spare tre eller fire minutter på hver side , du gør denne proces på , så du sparer mere tid, end det koster.
7

Sand alle brikker grundigt før montage . Dette giver dig mulighed for at udjævne korn og glat ujævnheder , selv i områder , der bliver mindre tilgængelige engang samles. Fokus på detaljer såsom bordplader, stolesæder , ben og andre meget synlige overflader. Brug 150 sandpapir korn , på de fleste træsorter , for det pass.
8

Saml delene i komponenter . På tabeller kan være ben og skørtet , der understøtter i toppen, så toppen. Til stole , kan dette være benenhed , så tilbage, så armene. Undersøgelse dine planer og lære at genkende , når du samler mere end en del til at fastgøre til hele vil støtte i forsamlingen. Samle disse mindre sektioner i hele projektet starter fra jorden op. Brug trælim på alle fælles , selv om det også vil have en anden nitte , såsom et søm eller skrue. Dette vil skabe et stykke, der holder længere end dig . Brug klemmer omhyggeligt , pad metal klemmer med kvadrater af pap for at forhindre dings. Tillad tilstrækkelig tørretid for limen , typisk tre til fire timer er tilstrækkelig , natten er bedre . Saml flere komponenter på et tidspunkt, hvor praktisk , alle våben til et sæt af stole , for eksempel , ligesom du gjorde med din side opskæring.
9.

Sand stol eller bord ned med 220 sandpapir korn at forberede den til slut. Påfør bejdse eller maling med en støvtætte børste. Arbejd altid med et godt læsset pensel til at holde en våd kant på din finish. Arbejde i lange, lige streger , overlappende at få mål så jævn som muligt . Tør overskydende pletten med en ren, blød, fnugfri klud. Tillad pletten og malingen tørre ifølge etiketten. Påfør yderligere lag som anbefalet.
10

Påfør klar finish over pletten på samme måde , når pletten er tørret . Spred finish i et moderat tyk pels til at få en klar, selv skinne spredes så jævnt som muligt for at undgå kørsler og drypper .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com