Økologisk måder at slippe af termitter
Når termitter invadere dit hjem , lade dem fredeligt sameksistere er bare ikke en mulighed. Du kan dog have bekymringer om den barske kemikalier anvendes af fagfolk udryddelseslejre i befri dit hjem af disse kostbare angribere. Heldigvis er der en række organiske måder at slippe af termitter , der ikke vil sætte dig, din familie eller planeten i fare. Økologisk Jord

Termitter elsker at spise dødt organisk materiale . Det er derfor, de er tiltrukket af de stråler af dit hus - de kan ikke se forskel mellem tømmer og døde træer i skoven. Føj organisk stof til jorden omkring dit hus til at berige det og give det flere næringsstoffer . Prøv organisk barkflis, som dødt træ er en termit livret . Dette skulle lokke termitter til at spise andet end tømmer holde dit hus op træ.

Naturlige rovdyr

Termitter spiser træ. Ligesom de fleste skabninger har de også dyr, der ønsker at spise dem. Indførelse af naturlige rovdyr i termit miljø kan hjælpe med at holde dit hjem termit -fri. Insekter , såsom biller , hvepse og fluer spise termitter , som gør edderkopper. Du kan også indføre mere eksotiske dyr, såsom pattedyr som aber og aardvarks der spiser termitter. I tilfælde af sidstnævnte , kan du også få en mærkelig kæledyr ud af handlen .

Parasitter

En særlig form for termit rovdyr er særlig effektiv at fjerne selv de mest avancerede termit angreb i dit hjem . Nematoder er meget små, rådne skabninger , der invaderer en termit krop parasitically . Når du er inde , disse organismer udskiller en bakterie , der vil begynde at dræbe termitter i løbet af få dage . Mange etymologists afviser nematode -metoden , men der er mange historier om metoden arbejdsmiljø . Moder Jord News rapporterer, at nogle exterminators giver den samme garanti med nematoder , som de gør med konventionelle kemikalier - . Hvis angreb ikke er elimineret , vil de give dig en anden behandling gratis
Semi- organiske kemikalier

ikke strengt -talende "økologisk ", to mærker af termit insekticider, Torpedo og Dragnet , indeholder permethrin . Dette kemikalie er en syntetisk version af et naturligt insekticid bruges af mange økologiske landmænd. Dursban bruger den aktive ingrediens chlorpyrifos , en organisk fosfat med en højere toksicitet for termitter end permethrin . Chlorpyrifos også holder længere end permethrin . Uanset hvilken af ​​disse produkter, du vælger at bruge, så sørg for at de er sat i dit hjem af en kvalificeret Exterminator . Gør det selv kan være farlig eller dødelig .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com