Sådan Set stor lade Trusses
kan stor lade spær sættes med den gennemsnitlige gør- det-selv , der ønsker at spare nogle penge på arbejdskraft , men ønsker en kvalitet projektet, når afsluttet. Ved fastsættelsen af ​​disse store spær , skal du huske på, at processen kræver meget opmærksomhed på detaljer og sikkerhed. Ved at følge nogle få prøvede og sande metoder , kan du være sikker på at din store laden spær vil forblive stabil og sikker for livet af barn.Things du har brug
Trusses
Crane
Hurricane bånd
16 penny negle
2 af 4 tømmer myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Skær adskillige 22,5 -tommer blokke fra 2 af 4 tømmer. Antallet vil afhænge af mængden af ​​spær , der skal fastsættes ; 2 blokke pr truss , en til hver side. For eksempel, hvis du har 20 spær til at indstille , formere sig, at antallet af 2 , og du får 40 blokke. Fratræk to ende spær , som ikke vil kræve blokke, og du har 36 22,5 -tommer blokke til din truss afstand . Disse blokke vil hjælpe dig med hurtigt sted og rum dine spær , men er ikke erstatninger for layout mærker.
2

Layout toppladen af laden vægge ved at måle fra den ene ende af laden væg 24 inches og mærkning vil et X. Dette er din center mærke til din truss placering. Men trække 3/4-inch fra dette mærke for et mærke , der repræsenterer kanten af ​​din truss , da du ikke kan se centrum mark, når spær er blevet indstillet. For eksempel , 23 1/4-inch 47 1/4-inch og så videre. Du vil stadig placere et X på de 24 -tommer centre sammen med kanten mærket for din truss .
3

Tilslut en bugsering rem til det første spær og har en kran løfte spær på toppen af stalden væg. Indstil første gitterværk på enden af ​​væggen og fastgør konsollen på væggen plade, hvor konsollen hviler ved hjælp af en orkan slips på hver ende af konsollen . Har en hjælper holde spær på plads.
4

Placer to 22,5 -tommers blokke mellem første spær og den næste. Vær opmærksom på layout mærker. Sæt næste truss på plads , og fastgør spær til laden væg plader ved hjælp af orkan bånd. Vedhæft 8 fods 2 ved 4 s på toppen af ​​de to spær ved hjælp af 16 penny negle, en 2 med 4 på hver side af gavlen . Lad 2 med 4 er at strække sig forbi gitterværkerne i retning af installationen. Når de to spær er bundet sammen , vil de stå alene. Fortsæt med at tilføje spær med blokke i mellem som afstandsstykker . Tilføj flere 2 af 4 s oven på spær , binde truss systemet sammen midlertidigt .
5 Disse laden spær er tværprofiler inde i systemet.

Tilføj vinklet afstivning inde i den færdige truss system, og fjern midlertidig 2 af 4 s , der blev installeret på toppen af ​​truss system.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com