Sådan skærpe Skærende værktøj
Intet er mere frustrerende end at forsøge at bruge en kniv i køkkenet eller i dit værksted , der er for kedeligt at få arbejdet gjort effektivt . Heldigvis, hvis du har et par enkle værktøjer og ved, hvad de skal gøre, kan du skærpe din kniv og gøre det som nyt uden at skulle købe en anden one.Things du har brug
Sæbe
håndklæde
Stiv børste
Oil
Power Sander , fil eller hvæssesten ( slibesten )
Vis Flere Instruktioner
1

Rengør kniven klinge for at slippe af snavs eller rust kage på det. Hvis snavs og rust ikke kommer ud let med sæbevand og lys skrubbe , brug en stiv børste til at fjerne resterende snavs. Beskyt dine hænder og fingre , mens du gør dette, så får de ikke skære .
2

Vælg en skærpelse værktøj, der passer til dine slibning behov og niveau. En Strygestikke også kendt som en slibesten , vil sandsynligvis være det bedste valg . Disse sten er enkle at bruge og kommer i en række forskellige kvaliteter . Whetstones kan bruges af næsten alle at skærpe skærende værktøjer , især dem, der har lidt at ingen erfaring at gøre det. En fil kan bruges som en foreløbig skarphed værktøj , før du flytter ind på en finere korn , eller det kan bruges på at skære værktøjer som havesaks , der har store vinger og ikke nødvendigvis behøver at være knivskarpe eller have en præcis klinge . Elslibemaskiner få jobbet gjort hurtigt på næsten enhver form for kniv , men bør kun anvendes af professionelle eller personer med en masse slibning klinger oplevelse. Den effekt sander skaber en masse friktion mellem skarphed overflade og kniven , og varmen fra friktionen kan permanent beskadige kniven , hvis du ikke er forsigtig.
3

Anvend vand eller olie til kniv eller den skarphed gennemfører du bruger. Friktionen genereret ud fra skarphed forårsager varme, som vand eller olie hjælper med at reducere . Hvis metallet af bladet bliver for varm , kan varmen tage temperament ud af det. Hvis du bruger en Power Sander , våd bladet mindst hvert par sekunder. Hvis du bruger en ikke- bevægelig overflade til at skærpe bladet som en hvæssesten , du kan belægge den i olie eller vand i stedet for hele tiden at dyppe kniven i det.
4

Flyt bladet langs slibning tjeneste i lange , langsomme , selv slagtilfælde. Begynd med en grovere overflade , og når bladet er glat, flytte til en overflade med en finere korn. Hvis du finder kniven har et nick i det, glatte det ud med en fil, før man går videre til en finere overflade. For hver 10 eller så strøg til den ydre , hoved kant af bladet , sætte et slag på mindre eller indvendige kant af det.
5.

Hold bladet op mod lyset og se på, om lyset reflekteres ud over kanten . Hold slibning bladet , indtil du ser ingen refleksion .
6

teste, hvor godt klingen skærer . Hvis kniven gør rene snit , så er det tilstrækkeligt skærpet . Men hvis det fanger eller gør rifter , skal du fortsætte med skarphed det, indtil det ikke gør.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com