Instruktioner til Double Skuffeglideskinner
Skuffeglideskinner er kuglelejer skuffe løbere , der anvendes til at glide skuffer i og ud af skabene . Et sæt objektglas er fastgjort til kabinettet med det tilsvarende sæt fastgjort til skuffen. De kommer fra fabrikken som en enkelt enhed . Når du installerer , skal du adskille og vedhæfte dem i venstre og højre par. De installeres nemt med en trådløs screwgun ved hjælp af skruer , der kommer med de package.Things du har brug
Framing firkantet
Blyant
Cordless screwgun
Vis Flere Instruktioner
1

Åbn den pakke, der indeholder skuffe dias . Adskille dem ved at læse breve stemplet på siden af ​​hver komponent. Placer dem, mærket " L " til venstre. Placer dem, mærket " R" til højre.
2

Pick up "L" løbere og adskille dem. Man vil blive mærket " C ", hvilket betyder at det er for kabinettet. Den anden vil blive mærket " D ", hvilket betyder at det er til skuffen
3

Afhentning af "R" løbere og adskille dem på samme måde - . "C" for kabinet , "D" til skuffe .
4

Placer en indramning firkant inde i kabinettet . Skyl foran firkanten med bagsiden af ​​ansigtsrammen , flugter med toppen af ​​ansigtsramme at skuffen sidder på . Brug en blyant til at tegne en linje på tværs af forsiden af ​​pladsen fra front til bagsiden af ​​kabinettet . Gør det venstre og højre side .
5.

Hold runner mærket " L" og "C" til toppen af ​​blyanten linje og skru det på skabet ved hjælp af trådløse boremaskine og skruer, der fulgte med pakken. Skru løberen mærket " R" og "C" til højre side .
6

Løft skuffen. Skyl runner mærket " L" og "D" til bunden og skuffens forside , lige bag skuffefront . Skru den til skuffen ved hjælp af de skruer, der fulgte med pakken. Vend skuffen igen og skru den resterende løber på samme måde .
7.

Saml skuffen. Hold den forfra. Sæt det ind i skuffen åbning. Der er et kugleleje på enden af ​​skuffen løber. Sæt kuglelejet ind i sprækker i fronten af kabinettet løbere , som du bare sætte på . Skub skuffen frem til at engagere løbere sammen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com