Hvordan at bore i en Cement Block Wall
Hvis der er cement blok væg i dit hus , kan der være en lejlighed, som du bliver nødt til at bore ind i det. Du ønsker måske at installere en stikkontakt , eller det kan være nødvendigt at køre vandrør eller elektriske installationsrør gennem væggen . Brug det rigtige udstyr , vil gøre arbejdet lettere at gennemføre. En elektrisk boremaskine , der kan sluttes til en stikkontakt har den strøm du har brug for at bore gennem cementen blok. Jobbet er sværere at opnå med et batteri -drevne drill.Things du har brug
110- volt elektrisk boremaskine
Murværk boret
Grease markør
Vis Flere Instruktioner
< br > 1

Mark cement blok væg med et fedt markør på det sted, hvor der er behov hullet. Et smørefedt markør vil være lettere at se end en blyant eller pen -mærket.
2

Installer den korrekte størrelse murværk boret i patronen på enden af ​​boret. Åbn patronen hele vejen med den nøgle, eller i tilfælde af en nøgle - mindre chuck, med hånden. Sæt den firkantede ende af bit i patronen og spænd borepatronen .
3

Hold boret i en 90 graders vinkel til væggen på fedt mærket. Dette vil sikre, at hullet du borer er lige.
4

Påfør jævnt tryk på boret og klem på aftrækkeren. Hold anvende pres og holde boret i en 90 graders vinkel , indtil bit er hele vejen igennem muren.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com