Sådan ændres farven på Wood
Du kan have et stykke af møbler, som du elsker. Men måske farven ikke passer dig så godt , som det gjorde på købstidspunktet . Du har måske lavet en ændring i rum udsmykning , der kræver at ændre farven på din træmøbler. Eller du har måske købt ufarvede , ufærdige træ stole eller borde , som en blank tavle til din kreative ånd . Under alle omstændigheder er at ændre farven på træet en trin-for- trin process.Things du har brug
Alkohol eller lakfortynder
Maling og lakfjerner
Klud
Ståluld
Pre - plet træ balsam
Pensler
Fin sandpapir korn
Tack klud
bejdse hoteltilbud Commercial slibning sealer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Afisoler træet. Hvis dit træ er lakeret eller færdige med shellak , alkohol eller lak remover vil strippe det. Hvis det er malet eller lakeret , bruge lakfjerner . ( Hvis træet er ufærdige, kan du starte med at anvende præ- pletten træ balsam. ) I begge tilfælde arbejder i små sektioner (3 ' x 3 ' eller deromkring ), gælder det stripningsopløsningsmiddel med en pensel. For lak remover, vente 5 til 10 sekunder, og derefter tørres remover med en klud. For lakfjerner , vente 30 til 40 minutter, derefter fjerne produktet med vand og tør træet med en klud . Gentag denne proces, indtil alle de gamle finish er fjernet.
2

Dip ståluld i lakfortynder og skrabe ned træet i retning af kornet. Hvis du har brugt lakfjerner , behøver du ikke at dyppe ståluld i lakfortynder .
3

Sand ned træet med fint sandpapir korn .
4

Fjern eventuelle slibning vragrester med tack klud.
5

Påfør en pre- plet træ balsam med en pensel , ifølge pakke retninger . Følg træets årer under præ - farvning eller farvning proces. Pre- plet balsam hjælper endda ufærdige træ for bedre at absorbere farvning produkt
6

Giv pre- pletten tid til at tørre . Consult produkt retninger , men 10 til 20 minutter vil normalt være tilstrækkeligt.
7.

Sand ned træet med fint sandpapir korn for at fjerne enhver rejst korn.
8

Tør væk enhver slibning vragrester med en tack klud.
9.

Påfør bejdse i retning af kornet med en pensel . Lad det sidde i tre minutter. Nogle produkter kan kræve en længere indledende farvning periode. Se vejledningen , der følger med dit træ pletten for produktspecifikke anvisninger.
10

Tør overskydende plet, der ikke har trængt ind i træet med en klud eller klud .
11 <​​p > Anvend en kommerciel slibning sealer med en pensel og lad det tørre i en til to timer .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com