Hvordan man laver en bærbar Saw Hest
En sawhorse er en grundlæggende forudsætning for enhver træbearbejdning butik . Desværre , at finde plads til at gemme dem, når de ikke er i brug, er ikke let. Open space er ofte på en præmie , selv i større butikker . Bærbare savbukke kan være et praktisk svar på opbevaring problemer. De er enkle at bygge med materialer til rådighed fra de fleste hjem forbedring butikker og et par grundlæggende tools.Things du har brug
3-8 fod 2 -by- 4s
Målebånd
Saw hoteltilbud sæt af sawhorse beslag
drywall skruer
Bor driver lidt med myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mål og skære to 2 -by- 4s i 4 -fods længder. Disse fire stykker vil blive benene for sawhorse .
2

måles og tilskæres den resterende 2 -by -4 i to 4 -fods længder. En af disse længder anvendes til den øverste tværstykke , der forbinder de to sæt ben. Den anden 4-fods sektion kan bruges som en valgfri hætte til krydsstykket .
3

Sæt den ene 4-fods ben sektion i hver af beslagets ben åbninger.

4

Fastgør bensektionerne i beslaget med drywall skruer . Brug en boremaskine med en chauffør bit for at indsætte en skrue i hver af de borede huller i beslaget.
5

Gentag trin 3 og 4 for de resterende beslag .
6

Placer tværstykket i kæberne på konsollerne . Krydsstykket bør udvide 6 inches forbi ydersiden af ​​hver konsol .
7.

Spred benene knyttet til konsollerne for at låse krydsstykket på plads. Når du er færdig med at arbejde på savbukke blot skubbe benene sammen igen, fjerne krydsstykket og gemme afmonterede sektioner i en bekvem beliggenhed .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com