Sådan Udskift ledningen på en Makita 5477NB rundsav
Makita 5477NB er en hypoid - gearet rundsav , der bruger en 7 1/4-inch blad . Denne stil af gearet rundsav er mere kraftfuld end konventionelle orm - drev rundsave . Måske den mest almindelige reparationer , der skal udføres på en rundsav erstatter ledningen, da ledningen nemt kan skæres af spinding klinge , hvis brugeren ikke er forsigtig. Du kan udskifte ledningen på en Makita 5477NB rundsav i et par minutter med et screwdriver.Things du har brug
Skruetrækker
Makita udskiftning strømkabel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Tag ledningen ud af stikkontakten .
2

Fjern de to skruer fra den højre side af det bageste håndtag af saven med en skruetrækker. Adskil løsnede halvdel af håndtaget væk fra den stationære del af håndtaget .
3

Følg de hvide og sorte ledninger fra bunden af ​​håndtere op til aftrækkeren mekanisme. Bemærk hvorpå skrueklemme de hvide og sorte ledninger er vedlagt. Løsn de to skruer , og fjern de sorte og hvide ledninger fra udløsningsmekanisme .
4

Løft ledningen og ledningen vagt ud af håndtaget. Skub gummilisten vagt fra strømledningen.
5.

Slip ledningen vagt over enden af ​​den nye ledning , og placer ledningen vagt tilbage i bunden af ​​håndtaget , hvorfra den blev fjernet i det foregående trin.
6

Fastgør de hvide og sorte ledninger til deres respektive skruer, og spænd skruerne med en skruetrækker.
7.

Udskift fjernet afsnit af håndtaget , og fastgør den ved at stramme de to skruer.
8

Sæt netledningen i stikkontakten , og teste saven.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com