Hvordan til at hænge et Strø
Strøer er cross - medlemmer i en bygnings ramme , der kører mellem vægge til at understøtte strukturens gulve. De er typisk lavet af 2 x 6 eller 2 -by- 8 tømmer køre på kant på tværs af rummet . Bygningsreglementer kræver, at bjælkerne være anbragt 24 inches fra center til center . Den enkleste måde at hænge strøer er at bruge metal tværbjælke bøjler til at støtte enderne af bjælken , hvilket gør en stærk samling med kanten bjælken . En fælg tværbjælke er kanten bestyrelsen omkring muren og er fremstillet af det samme materiale som joist.Things du har brug
Quick firkantet
bjælkebøjle
Bor hoteltilbud Behandlede dæk skruer
Højdeforskyder tømmer
Målebånd
Geringssav myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Start i den ene ende af din fælg strøer og bruge en hurtig firkant for at markere ansigtet af fælgen Strø 1 1/2 inches i fra slutningen; gøre dette på hver side af rummet. Placer en bjælkebøjle på forsiden af fælgen bjælken på den ene side , med en kant justeret til den linje, du netop har tegnet . Kør en 1 5/8-inch behandlet dæk skruen gennem hvert hul i den ene side af beslaget , ved hjælp af en boremaskine.
2

Lad den anden halvdel af beslaget løs. Installer en anden bjælkebøjle direkte modsat den første på samme måde . Mål mellem fælg strøer og skære et stykke af strøer materiale med samme dimensioner som din fælg tværbjælke , ved hjælp af en geringssav .
3

Monter tværbjælke i holderen bøjler. Start med den første konsol , du har installeret . Tryk på den løse side af beslaget op mod tavlen og tryk bestyrelsen i den anden side af beslaget til at holde det på plads. Kør en skrue gennem hvert hul i beslaget på fælgen tværbjælke og bjælken . Gør det samme på den anden konsol .
4

måle og markere din fælg tværbjælke hver 24 inches og installere bjælkebøjle parentes , som du gjorde for første tværbjælke . Mål og skær hver tværbjælke til at passe det sted, hvor det skal sidde . Monter strøer og vedhæfte dem , som du gjorde den første.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com