Sådan installeres Krydsfiner
Krydsfiner kan findes overalt inden for byggeri. Bortset fra de typiske applikationer som på gulve, vægge og lofter , krydsfiner også bruges til at bygge både og møbler. Det fås i forskellige størrelser og typer af træ. Mens nogle typer krydsfiner kræver visse metoder til installation baseret på producentens forskrifter, der er mest krydsfiner installeret på en tilsvarende måde . Uanset om du installerer en ny undergulv eller beklædningen på ydervægge eller tag , kan du følge disse trin for en vellykket installation.Things du har brug
Krydsfiner
Ring- skaft søm eller skruer
Hammer , søm pistol eller skrue pistol
Byggeri lim
fugepistol
Rundsav myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vælg et hjørne for at starte installationen af ​​krydsfiner. Du ønsker krydsfiner til at køre på tværs af så mange strøer eller nitter som muligt , seks , hvis du arbejder med en fuld plade .
2 p Hvis du installerer krydsfiner som et undergulv , sprede en perle af montagelim på bjælkelaget . Skær spidsen af røret af lim med kutteren på fugepistol , stikke gennem folien og trykke på aftrækkeren , indtil limen kommer ud . Hvis du installerer beklædningen kan du springe dette trin over.
3

Vælg den ene side af krydsfiner og begynde fastgørelse med søm . Hvis du installerer krydsfiner, der er 1/2 tommer eller mindre i tykkelsen brug 6d ( penny ) negle ; hvis du installerer krydsfiner større end 1/2 tommer brug 8d negle. Nail hver 6 inches langs sømmene og 12 inches fra hinanden inden for krydsfiner. Nail fra den ene side af træet til den anden for at forhindre foldning og sikre en flad installation.
4

Forbered din næste stykke krydsfiner til installation. Efterlad en 1/8 tomme rum mellem den brik, du netop knyttet og den næste ved at blive installeret . Den plads giver mulighed for enhver udvidelse krydsfiner måtte gennemgå , og vil forebygge skader på sidespor, tagdækning eller gulv installeret over krydsfiner.
5

Fortsæt med at installere krydsfiner og samtidig opretholde en 1/8 tomme i rummet mellem alle stykker, mens også forskyde sømmene . At vakle sømme , skæres det første ark af krydsfiner i den anden række i halve, og derefter bruge en fuld ark til det andet stykke .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com