Ridgid Vs. Porter - Cable Ledningsfri boremaskiner
Akku boremaskiner er praktisk og stærk nok til at klare sig godt til de fleste typiske boring behov. Effekten af ​​en ledningsfri boremaskine måles ved batterispænding. Boremaskiner med høj spænding ratings har mere drejningsmoment til boring gennem skrappere materialer. Akku boremaskiner er udstyret med en batterioplader, og nogle er udstyret med et lille LED lys. Akku boremaskiner er også nyttige redskaber til skrueopgaver . Du kan nemt fjerne boret og erstatte den med en skruetrækker bit. Ridgid og Porter -Cable akku-boremaskiner tilbyde tunge og lette øvelser til byggeri eller gør-det- selv hjem reparationer Porter -Cable Drill

kraftfuld, heavy -duty , 18 -volt , 1 /2 tommer Porter -Cable NiCd boret er også en driver. Denne drill er en højtydende værktøj med en to- trins gearkasse og en nøglefri borepatron til hurtig bit forandring. Den indbyggede LED- lys lyser mørke rum efter sikrere og mere præcis arbejde. Denne bore er kraftfuld og vejer kun udgør 5,1 pounds. Det er behageligt at holde på og bruge . NiCd-batterier afgifter i omkring en time. En dobbelt-ende skruetrækker bit og et kit boks er inkluderet.
Ridgid Drill

Ridgid 18 -volt lithium -ion bore-/skruemaskine har en fuldt integreret gearkasse , hvilket gør det mere kompakt end de fleste andre øvelser af sammenlignelig størrelse . De to- trins gearkasse gør denne øvelse kan tilpasses til de fleste hver boring og kørsel behov . Boret har to batterier , der opkræver i så lidt som 20 minutter. Denne kraftfulde bore vejer kun 4.3 pounds, hvilket gør det behageligt at bruge. RIDGID 18 -volt bore leveres komplet med to batterier, en oplader og en dobbelt - ende skruetrækker bit
12 -Volt Options

Ridgid 12 . - volt boremaskiner pakke en masse strøm i et kompakt design. Den 12- volt bore giver 300 inch- pounds af drejningsmoment. Højtydende , genopladelige lithium-batterier og en indbygget LED- lys er inkluderet. Den 12- volt Porter -Cable bore giver 220 inch- pounds af drejningsmoment og en variabel hastighed udløser let 20 forskellige indstillinger bore -og driver -kontrol og . The Porter -Cable har også en indbygget LED- lys .
Bærbare Borehamre

Ridgid bærbare borehammer er kompakt, let, men stærk nok til enhver opgave . Et bekvemt placeret model selector giver mulighed for en hurtig overgang fra boring til kørsel eller at hamre uden behov for at stoppe op og ændre kobling indstillinger. Den hårdmetal låsemekanisme holder bits sikre til vanskelige job. The Porter -Cable bærbare borehammer har en 32 - position kobling til præcisionsboring , kørsel eller hamre . Sidegrebet fjerner for nem brug i pressede situationer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com