Hvilken slags Hæftepistol bruger du til Polstring
Hvornår? Polstring en sofa , stol eller et andet objekt , du har brug for en luft-eller elektrisk polstring hæftepistol til at fastgøre stoffet til objektets ramme. En regelmæssig, manuelle hæftepistol syltetøj ofte og er vanskelige at bruge, især hvis polstring en stor sofa eller et andet objekt . Luft-og el- polstring korte kanoner drive hæfteklammer hurtigt , præcist og arbejde ligner en elektrisk hammer . Air Hæftemaskiner

Air hæftemaskiner bruge en ekstern luft kompressor til at skubbe hæfteklammer i stof og trærammer . De hæftemaskiner, også kendt som pneumatiske hæftemaskiner, er tilgængelige i forskellige størrelser og kørt på 50 til 100 Ibs. luft. Air hæftemaskiner lade dig hurtigt vedhæfte stof til trærammer uden besværet med at skulle trykke et dagligt syn manuel pistol. Air hæftemaskiner varierer i pris og kan bruge en række af korte størrelser og typer, herunder 1/4-inch til 9/16-inch hæfteklammer.

Electric Hæftemaskiner

Du
kan også bruge en korte elektrisk pistol til at fuldføre dine møbelpolstring projekter, men kanonerne er ikke så stærk og hurtig som luft hæftemaskiner . Elektriske hæftemaskiner arbejder ligner manuelle hæftemaskiner , men du behøver ikke at lægge pres på udløse hæfte . Kanonerne bruge en standard 110- volt forlængerledning , og kan også bruge en række af korte typer og størrelser , herunder 1/4-inch til 9/16-inch hæfteklammer. Elektriske hæftemaskiner er ideel til små polstring projekter.
Forsigtig

Ligesom andre elværktøj , bære sikkerhedsbriller og arbejdshandsker for at beskytte dig selv, når du bruger luft og el hæftemaskiner . Ret ikke hæftemaskine mod din krop eller en person , og følg alle anvisninger og anbefalinger , der kommer med hæftemaskine . Hvis du bruger en luft hæftemaskine , tilsluttes luftslangerne til hæftemaskine korrekt samt eventuelle koblinger knyttet til slangerne .
Tilgængelighed

luft og elektriske polstring hæftemaskiner er tilgængelige på hardware , hjem forbedring og udstyr leje butikker samt detail supermarkeder . De hæftemaskiner er også tilgængelige fra online butikker og forretninger, der specialiserer sig i polstring værktøjer og forsyninger. Når du køber en luft hæftemaskine , skal du købe luftkompressor separat i de fleste tilfælde , medmindre du køber en luft hæftemaskine og luft kompressor bundt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com