Sådan Fix indvendige døre , der ikke lukker
En indvendig dør kan stoppe lukke på grund af vejr , fugtighed, et skift i huset eller hængsler, der løsne sig over tid . Ekstreme varme eller kolde temperaturer kan gøre en dør pind . Desuden høj luftfugtighed forårsager træ døre til at svulme op og gør dem fast i deres rammer. Nye huse undertiden bosætte eller skifte som tiden går , hvilket kan gøre en dør fit improperly.Things du har brug
Skruetrækkere
Metal fil
Chisel
Træ fyldstof
Tynd karton hoteltilbud sandpapir myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Stram alle skruer på dørens hængsler. Arbejde med en partner til at holde døren niveau, og spænd skruerne , eller bruge noget til at holde døren til den normale arbejdstid vinkel , før du stramme dem.
2

Kontroller positionen af ​​låsen , når det rammer strejken pladen. Hvis det er at ramme for lav eller for høj, det er grunden til døren lukker ikke . Hvis det kun mangler lidt , fil ned i hullet af strejken pladen, indtil døren lukkes. Hvis den mangler med en større margen , flyt strejken pladen så låsen linjer op med hullet . Hvis du vil flytte pladen , mejsel ud hullet for pladen i døren, så du kan flytte det , og udfyld resten af den gamle kløft med træ fyldstof.
3

Undersøg lukket dør fra den side, hvor hængseltappene er placeret. Hvis døren ikke er kvadratisk i rammen , kan sagging være får det til at jamme et eller andet sted . Spenard Builders Supply anbefaler skubbede en tynd pap shim mellem karmen og hængsler at rette ud af døren.
4

kigge forsigtigt rundt i kanten af ​​døren for at se, om du kan mærke , hvor det er stikning . Hvis døren er så jævn som muligt i rammen , men stadig fangst, sand ned på det område , hvor det er stikning . Dette middel regel er svaret , hvis en dør er svulmet grund af fugt og lukker ikke ordentligt som følge heraf.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com