Hvordan man opbygger en Access Hatch
En adgang luge henviser typisk til en lille dør i et loft anvendes til at få adgang til rummet loftet. Under denne adgang kan blive nødvendig for at servicere forskellige komponenter i dit hus , såsom elektriske ledninger , ventilations enheder og VVS. Opbygning af en adgang luge kræver skære en åbning i dit loft og vedlægger en header og montering af en færdiglavet adgang luge på åbningen. Ting du skal
Access luge med indbygget folde stigen
Målebånd
Boremaskine
Indervæg så
Træ oplevede
Hammer
Nails
Clip vinkel < br >
Vis Flere Instruktioner
1

Find stedet i dit loft , hvor du ønsker at placere adgang lugen. Adgang luger er normalt placeret langs gangene eller korridorer , men modydelse skal tages hensyn til den mængde plads er nødvendig under lugen at installere og få adgang til folde stigen.
2

Tegn en rektangulær eller kvadratisk omrids af lugen kabinettet på loftet efter fabrikantens dimensioner er angivet i brugsanvisningen , ved hjælp af et målebånd og blyant. Måle længden og bredden af ​​lugen beklædning, hvis dimensionerne ikke er fastsat.
3

Bor et hul i hvert hjørne af den skitse og derefter klippe omridset med en gipsvæg sav til at skabe en åbning. Fjern det afskårne stykke af loftet, sammen med eventuelle isolerende materiale. Save den midterste tværbjælke med et træ sav .
4

Mål afstanden mellem de to parallelle bjælker og skære to stykker træ , ved hjælp af dine mål for længden . Brug samme størrelse træ som de eksisterende loftbjælker . Monter hvert stykke træ oprejst - langs hver modsatte side af loftet åbning - vinkelret på loftsbjælker , ved hjælp af metalbeslag
5

Sæt lugen rammen ind i åbningen og skru det til . strøer . Vedhæft isolerende materiale rundt om rammen for at forsegle eventuelle huller . Test armaturet ved at åbne lugen og implementering sin stigen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com